2777
2789
عنوان

حوصلخ سر رفتن خانومای خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 80 پست
قربونت. الان ک مریضم از وقتی از حموم اومدم افتادم رو تخت حالم خیلی بده بدنم داغه داغه سر درد دارم

عزیزززززم ایشالله زود خوب شی 

با این روحیه حتما زود سر پا میشی

این نیز بگذرد
اره اخه شوهرم عاشقه اینه ک تو خونه ارایشای غلیظ کنم ولی بیرون ن😰منم تقریبا اکثر وقتا ملایم ی روزای ...

واي خوشبحالت

من يه رژم بزور ميزنم

يعني هر شب ميشيني ارايشتو ميشوري؟

پوستت خراب نميشه ؟

افرين واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله  خدا سایتو بالاسره بچت نگهداره  دعا کن برام استرس زایمان دارم 😑

من سزارین شدم خیلی راحت بود انشالله که براحتی زایمان میکنی 😍😍😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عزیزززززم ایشالله زود خوب شی  با این روحیه حتما زود سر پا میشی

فدات عزیزم😍تا صب اوکی بودم ی هویی افتادم اصلا❤️❤️

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
دقیییییقااااااااااا شبا با غصه میرم تو جا همش هم با خودم میگم واااای  فردا رو چیکار کنم!!!!

واي خدا دقيقا مثل مني

بخدا بعضي شبا ميشينم گريه ميكنم

يا يهو سرد ميشم با شوهرم 

اونم اصلا نميدونه قضيه چيه

بهم ميگه خوشبحالت تا ١١ ميخابي

بهش ميگم بابا بخدا من ارزومه با تو پاشم يه كاري داشته باشم

تو بچه داري؟؟

واي خوشبحالت من يه رژم بزور ميزنم يعني هر شب ميشيني ارايشتو ميشوري؟ پوستت خراب نميشه ؟ افرين واق ...

کرم پودر نمیزنم اصلا.... تازه بخوام پاک کنم با الوورا و گلاب پاک میکنم 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
واي خدا دقيقا مثل مني بخدا بعضي شبا ميشينم گريه ميكنم يا يهو سرد ميشم با شوهرم  اونم اصلا نم ...

اتفاقا شوهر منم میگه کاش من جای تو بودم... میگم بابا تو خونه بودن افسردگی میاره همش فکر و خیال میاره

نه بچه ندارم 

3.5 ساله ازدواجکردم

این نیز بگذرد
دقیییییقااااااااااا شبا با غصه میرم تو جا همش هم با خودم میگم واااای  فردا رو چیکار کنم!!!!

چرا؟الان ک راحتی ن سرکار میری ن بچه داری اهنگ شاد بذار بزن برقص تو خونه ورزش کن واسه خودت شاد باش ماسک های تقویتی بذار کتاب بخون از کتابخونه کتاب بیار.... ب خودت برس لباسای شاد ارایش... خوش بگذرون بابا بچه بیاد دیگه هیچی

چرا؟الان ک راحتی ن سرکار میری ن بچه داری اهنگ شاد بذار بزن برقص تو خونه ورزش کن واسه خودت شاد باش ما ...

حس هیچ کدوم ازین کارا نیست. این کارا حوصله میخاد. اولش و استارتش سخته که ادم بره بیرون از خونه .. یه کم که بریم بیرون و دوست پیدا کنیم میفتیم تو سرازیری

مثلا قشر تحصیل کرده ایم!!!!!!!

نمیدونیم خودمون و چیجوری نجات بدیم!!!!

این نیز بگذرد
خدا حفظت كنه عزيزم يزره برا زناي افسرده اي مث ما هم دعا كن😁😁

چرا افسرده اخه ادم باید خودش زندگیش رو بسازه... 

من تازه عروس بودم شوهرم جلو چشمم چهار تا انگشت هاشو با چاقو تیز برید و از دستش اویزون شد تو دوا... کل خونه من نوعروس شد خووون 

بعدش تو کار میخ رفت چشمش

ب 3 ماه نکشیده بود دوبار بیمارستان بستری شد برای عمل

وضع مالیمون افتضاح کل تابستون کولر نداشتیم تو تهران چقدر گرمه تابستون فکرش رو بکن... 

و خیلی سختی های دیگه از دخالت خانوداه شوهر بگیر تا چیزای بدتر.... ولی همیشه شاکر هستم و خودم رو سرحال نگه داشتم از کتاب و نت دستور تهیه شیرینی و کیک در میارم تو خونه ب خودم با کمترین هزینه میرسم.. پول باشگاه ندارم خودم تو خونه ورزش میکنم ب خدای احد و واحد دروغ نی هیچکدوم.... زندگی سختی داره زیادم داره قرار نی من چون22 سالمه کم بیارم و عقب بکشم