الانم شبا موقع خواب ماشاالله حرکتش زیاده جوری که نمیشه بخابم یا اینکه انقدر درد لگن و کمر دار ...
همه ی اینا رو میدونم ولی وقتی زایمان کردمبا یه بچه بد قلق مواجهه شدم فکر کن شب که ساعت ده میشد یکسره دلدردو گریه میکرد اونوقت شب مجبور میشدیم با ماشین ببریم خیابون تو ماشین یک ساعتی بخوابه
صبح از خواب بیدار میشم بعد صوبونه و رفتن شوشو ی چن دیقه نی نی سایت گردی بعد پامیشم حسابی جاهای کثیف خونه رو تمیز میکنم و نهار میخورم و بازم چند دیقه نی نی سایت گردی... ی روغنم ب مو و صورتم میزنم بعدم حموم از حموم میام الوورا میزنم ب صورتمو وایمیسم پخت و پز و نی نی سایت گردی بعدش میرم چند ساعت تو کار بافتنی و مطالعه کتاب و بعدم نی نی سایت گردی بعدش میرم سره کتابی ک خودم دارم مینویسم روزی 3 ص مینویسم بعدش میرم ارایش و لباس شیک و موهام و دزست میکنم و بازم نی نی سایت گردی تا شوهر بیاد.. الان در انتظاره شوهرم ولی شام نپختم امروز اماده داریم
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️