2777
2789

بنظرتون یکی ممکنه شانسی ازدواجش خوب دربیاد وخوشبخت شه( ازبس بد ها زیاده شده) یاممکنه شانسی ازدواجش بد دربیاد ( یعنی خوبامون زیاده) 

تعداد رای : 60
نظرسنجی
مورد خوب زیاده ( ازدواج ریسک نیست)
29
48%
مورد بد زیاده ( ازدواج ریسکه)
31
51%
زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اش کشکه خالته 

باید ازدواج کنی

برا من ک خیلی عالیع ولی بیشتر جاها میگن مورد بد زیاده

ولی من راضی ام

استارتر این تاپیک خیلی خیلی مهمه با اجازت من میزارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3698637/این-بچه-گم-شده-لطفا-همه-عکسشو-پخش-کنین?postId=118755864

من ک نفهمیدم چی گفتی

😁🤭ینی وقتی میخوای ازدواج کنی اینکه خوشبخت و شاد باشی عجیبه ازبس همه بد شدن ؟ 

یا اگه ازدواج کنی بدبخت شی غیرطبیعیه؟ اخه تونی نی سایت همه انگار ناراضین از زندگیشون 

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

ازدواج اونقدرم که فکر میکنی مهم نیست عزیزم.فقط توی ایرانه که زن با ازدواج کامل میشه. 

سعی کنید خودتون به یه جاهایی برسید پیشرفت کنید تو هر زمینه ای . تو ایران دختر شاه پریونم که باشی شاهزاده با اسب سفید میاد میبرتت خونه مادرش باید برا خواهر مادرش تعظیم کنی و بگی ببخشید پسرتونو گول زدم...

ول کن بابا زندگیتونو کنید

نمی دونم فقط می دونم موقع ازدواج چشماتونو باز باز کنین که بعدش باید چشماتونو ببندید

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم