2777
2789
عنوان

یکی بیاد صادقانه مامجردا روقانع کنه نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست

کلمه ی شانس رو تو مورد ازدواج فراموش کن عسیسم فقط و فقط چشاتو وا کن. ملاکت رو بنویس ببین ملاکت چیه پوله قیافس خانواده جایگاه اجتماعی و.... طبق ملاکت انتخاب کن 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
ازدواج اونقدرم که فکر میکنی مهم نیست عزیزم.فقط توی ایرانه که زن با ازدواج کامل میشه.  سعی کنید ...

دارم تلاشمو میکنم موفق شم ☺هنوزم ۱۹ سالمه ین ازدواج نیس ولی میدونم که از لحاظ عاطفی دوس دارم یکی ساپورتم کنه...ولی وقتی توسایت میبینم هیچکس توازدواج به خواستش نرسیده پشیمون میشم از احساسم 🤕

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم فقط می دونم موقع ازدواج چشماتونو باز باز کنین که بعدش باید چشماتونو ببندید

چه خوش گفتی خواهر

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
جانا سخن از زبان عاقلا میگویی☺

کوچیکتم 

دارم تلاشمو میکنم موفق شم ☺هنوزم ۱۹ سالمه ین ازدواج نیس ولی میدونم که از لحاظ عاطفی دوس دارم یکی ساپ ...

فقط اینو بهت بگم اول سعی کن ب آرزوهات برسی بعد ازدواج کنی 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
دارم تلاشمو میکنم موفق شم ☺هنوزم ۱۹ سالمه ین ازدواج نیس ولی میدونم که از لحاظ عاطفی دوس دارم یکی ساپ ...

ببین فقط معیارهاتو دسته بندی کن و اصلا ازشون کوتاه میا. مشکل همه اینه که دلشون اون موقع سوخته براطرف یا روشون نشده بپرسن و شرط کنن براهمین بعد شده مشکلشون!اونی که الان روت نمیشه بپرسی ولی بهش معتقدی بعدها میشه مایه عذابت و دعوا.

رک باش نخواست بره نفر بعد...

😁🤭ینی وقتی میخوای ازدواج کنی اینکه خوشبخت و شاد باشی عجیبه ازبس همه بد شدن ؟  یا اگه ازدواج ...

عزیزم اصلا مقایسه نکن

هر کسی شرایط خودشو داره

شما باید با دقت انتخاب کنی

به نشانه ها و آلارم هایی که طرف بهت میده در نامزدی توجه کنی

مشاور دانا داشته باشی و بعدش توکل کنی به خدا

خیلیا بودن بعد از سالها خوشی دچار مشکل شدن

بعدشم اینو بدون

ازدواج و نهال عشق مثل درخت و گل میمونه نیاز به رسیدگی داره

اینکه شما اولش درست انتخاب کنی و بعد دچار روزمرگی بشی 

قطعا زندگیت متلاشی میشه

باید عشقتونو‌ تازه نگهدارید

باید انتظارات رو بهم بگید

ی نکته مهم در ازدواج موفق خانواده طرف هست

منظورم این نیست که حتما تحصیلات عالیه داشته باشن

منظورم اینه که بدذات نباشن

و شما رو بپذیرن

ایشالا عاقبت بخیر بشی

بستگی داره عزیزم ادم خوب خیلی خیلی کمن باید وحواستو جمع کنی چون اگر با یه آدم بد ازدواج کردی خیلی آسیب میبینی 

انقد ازدواج برات مهم نباشه نزار فکر و ذهنت رو درگیر کنه چون برات استرس میشه

و اینکه ازدواج رو هدفت نباشه هدفت اول خودت باشی و پبشرفت

وقتی تو سن خودت بودم برام مهم بود الان یک درصد به این موضوع ازدواج فکر نمی کنم تازه ازش فرار می کنم