2777
2789
عنوان

من امروز سه روز از وقت زایمانم گذشته ولی هنوز...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست
بستریم نمیکنن واس زایمان میگن باید ٢  ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم من اصلا باز نشدم😔

خانمی برو همین امروز از متخصص زنانت نامه ختم بارداری بگیررررررررررررررررررررررر. 

من حتی سر دومی چون دردی نداشتم تازه 39 هفته بود ولی ماما خصوصی داشتم رفتم توی کشیک خودش برای اینکه بهانه برای بستری داشته باشه کیسه ابمو توی بیمارستان زد. بعد به همه گفت کیسه ابم پاره شده اومدم بیمارستان

خدایا هزار مرتبه شکرت   

واسه من دو هفته کار داشت به زایمانم به دکترم گفتم خیلی استرس دارم مدام تپش قلب میگیرم دکترم ترسید گفت این اصلا واسه بچه خوب نیست فرداش سریع بستری کرد که تو زایشگاه متوجه شدیم کلا کیسه آبم سوراخ بود و هیچ آبی دور بچه نیست در صورتی که اصلا علائم اینو نداشتم که بعد چند ساعت درد کشیدن سریع برد سزارین کرد خیلی حواست باشه به دکترت بگو خیلی استرس دارم که سریع بستریت کنه 

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی ورزش میکنی؟ 

پیاده روی و پله و... رو حتما برو

4دست و پا تو خونه راه برو

برا باز شدن دهانه هم خاکشیر و گل گاو زبون و... روزی ی لیوان از هرکدوم بخور

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
هیج ربطی نداره خانمی گلم. برای بستری شدن برای زایمان. یا باید بری از متخصص زنان نامه ختم بارداری بگی ...

نمیشه خب بستریم نمیکنن دیگه وگرنه من از خدامه نینیمو ببینم دکترم رفته مسافرت اونم نیس ختم بارداری بده رحمم باز نشده اصلا هر روز بیمارستانم ولی خبری نیس

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
ریسکه عزیزم نمیخوام بترسونمت زایمان طبیعی اول درد داره بعد راحتی ولی تاکیدم بخاطر نوزادته خدایی ناکر ...

😔😔از دست این دکترا

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
بسلامتی زنده باشه نینیت. گلم هزینه ی مامای خصوصیت چقدر شد؟بعد دکترت مخالف مامانبود؟

خانمی توی این دور و زمونه که هیشکی به هیشکی رحم نمیکنه نا اشنا میشناسن نه غریبه . به نظرت بخوای توی زایشگاه بهت برسن چاره ای جز ماما خصوصی وجود داره؟؟

اولین زایمانم 12 سال قبل بود که اون موقع 150 گرفت. و واسه دومی که شش سال قبل بود خودم به زور 400 دادم نرخشو قبلش از یکی پرسیدم چون هر چی به مامای خودم گفتم چقدر بدم گفت هیچی همین جعبه شیرینی برام کافیه ولی خودم 400 دادم بهش.

خدایا هزار مرتبه شکرت   
😔😔از دست این دکترا

خانمی به فکر کنجدت باش . من خودم واقعا ترسیدم شما اینجوری گفتی مطمئن باش درداتم شروع نمیشه. من خودم خواهر شوهرم ماماست یادمه سر دومی چون میترسیدم میگفتم هنوز که 39 هفته ست وقت دارم بزار دردام شروع بشه خواهر شوهرم گفت تو که باید درد زایمان تحمل کنی چرا ریسک میکنی برو بستری شو 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
من دخترم ۴۱ هفته دنیا اومد منم دهانه رحمم کامل بسته بود رفتم بیمارستان البته نامه از قبل داشتم و فقط ...

بعدش چیشد چجوری زایمان کردین؟

بسلامتی زنده باشه نینیت. گلم هزینه ی مامای خصوصیت چقدر شد؟بعد دکترت مخالف مامانبود؟

هیچوقت یه متخصص زنان بالا سرت نمیاد تا ببینه روند زایمانت چجوریه عزیزم . وقتی کشیک باشه میاد یه شرح حال میگیره و میره و تمام!! تازه وقتی ماما خصوصی داری نباید به کادر بیمارستان بگی این خانم مامای منه چون خلافه داشتن ماما خصوصی

خدایا هزار مرتبه شکرت   

با امپول فشار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خانمی خیلی راحت . رفتم دکترم گفتم دنیا نیومده خندید گفت انگار باید به زور بیاریمش بیرون. گفت دیگه ریسکه چون ممکنه مدفوع کنه و مدفوعشو بخوره و خفه بشه!! نامه نوشت گفت برو زایشگاه بستری شو. اونجا که رفتم قبلش با مامای خودم هماهنگ کردم گفت فردا شیفتم بیا منم رفتم ساعت نه و نیم صبح نامه رو دادم زایشگاه گفتم نامه ختم بارداریه لباسام عوض کردم و ساکمو دادم به خواهر شوهرم بعد بهم سرم وصل زدن و منو بردن خوابوندن روی یه تخت تا دردام شروع بشه. منم ساعت یک و نیم زایمان کردم مرتب مامام هم به مریضای دیگه سر میزد هم می امد بالا سر من هی امپول میزد توی سرمم

خدایا هزار مرتبه شکرت   

امپول فشار هیچ ترسی نداره خانمی به همه اونایی که بستری میشن توی سرم وصل میکنن تا دردهات تسریع پیدا کنه همین.

خدایا هزار مرتبه شکرت