2777
2789
عنوان

من امروز سه روز از وقت زایمانم گذشته ولی هنوز...

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بخدا افرین ب شما که عاقلی کردید گرفتید.

خانمی من خودم کادر پزشکی ام . تازه زن داداشم متخصص زنان هست و کلی اشنا دارم توی بیمارستان ولی بازم این ریسک رو نمیکنم که روی جنبه اشنا بودن کسی برام کاری بکنه!!

دو هفته قبل یه پرستار که خودش کادر همون بیمارستان بود رفته بود زایمان طبیعی کنه بی انصافا اونقدر نگهش داشتن که بچه وقتی دنیا اومد مرده بود!!!!!

خدایا هزار مرتبه شکرت   
هیچوقت یه متخصص زنان بالا سرت نمیاد تا ببینه روند زایمانت چجوریه عزیزم . وقتی کشیک باشه میاد یه شرح ...

اره متخصصا میگن میاییم ولی نمیان مگر سزارین باشی.

ولی مامای خصوصی عُرف شده و غیرقانونی نیستنا...

ولی من ک از دکترم پرسیدم خیلی بهش بر خورد ک تحصیللت یه پزشکو میزنی پای یه ماما؟؟خخخ

همه چی رفتم فقط میگن باید ٢ ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم دکترمم رفته مسافرت😔

یه متخصص دیگه برو بگو از زمان زایمانم گذشته عزیزم خودش نامه ختم میده یا برو مطب خصوصی یه ماما بگو چه کنم . مثلا ببین فردا کدوم ماما شیفته از بیمارستان بپرس ببین خصوصی قبول میکنه توی شیفتش؟ خودش بری کیسه اب رو میزنه

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اره متخصصا میگن میاییم ولی نمیان مگر سزارین باشی. ولی مامای خصوصی عُرف شده و غیرقانونی نیستنا... و ...

میگفتی تحصیلات رو نمیزنم پای یه ماما. ولی زمان زایمان طبیعی که بشه همون ماما به دردم میخوره نه شما

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اره متخصصا میگن میاییم ولی نمیان مگر سزارین باشی. ولی مامای خصوصی عُرف شده و غیرقانونی نیستنا... و ...

نه خانمی غیر قانونی نیست توی شهر ما که جنوبیم ماماها میگن نامه هست که حق گرفتن مریض خصوصی توی شیفت رو نداریم

خدایا هزار مرتبه شکرت   
ای بابا😣😥

یادمه سر بچه دومم وقتی ماما خصوصیم دستمو گرفته بود راه میبرد متخصص فقط پنج دقیقه اومد تا اوضاع بیماران بررسی کنه ماما گفت خانم ...اومده بستری شده کیسه ابش خالیه. میدونی متخصص زنان چی گفت. واستاد طرفمو نگاه کرد و فقط گفت وای رنگ موهاشو چقدر ناز و خوشگله کی موهاتو رنگ زدی !!!!!!! بعدم گذاشت رفت

خدایا هزار مرتبه شکرت   
میگفتی تحصیلات رو نمیزنم پای یه ماما. ولی زمان زایمان طبیعی که بشه همون ماما به دردم میخوره نه شما

واقعا.

راستی ببخشید ی سوال دیگه🙈

ی دوستم میگفت مامای خصوصی گرفته ولی تو بیمارستان دولتی...

میگفت واسه چی وقتی مامات خصوصیه هزینه بیمارستان خصوصی بدی...

نظرتون چیه؟

برو بگو تکون نمیخوره بچم اگه چیزی بشه تقصیر شمات اونام چک کنن قلب رو و انشالله بستری میشی 

البته من خودم دو تا دخترام رو 42هفته بدنیا آوردن اصلا هم نمی‌ترسید مشکلی پیش بیاد احساس میکنم باید همه چیز بصورت طبیعی پیش بره نه با زور آمپول زایمان کنی

البته اگه دکترت بود میرفتی پیشش تحریکت می‌کرد دوروز بعد زایمان میکردی 

منم ۱۰ روز پیش با۵ روز تاخیر زایمان کردم البته چند روز قبلش مرتب میرفتم مطب ماما ک برام تحریک کنه بعدش با۳سانت رفتم بستریم کردن دیگ گفتن وقتش داره میگذره خداروشکر زایمانمم زیاد سخت نبودولی روز قبلش خیلی پیاده روی کردم