2777
2789

هنوزم پسرم نیومده😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی گلم خیلی خطرناکه چون ممکنه نوزاد مدفوع کنه و خفه بشه!!!

من پسر اولم رفت توی چهل و یک هفته و دنیا نیومد دکترم رفتم گفت دیگه خطرناکه نامه ختم بارداری داد نامه رو با ساک بردم بیمارستان بستریم کردن و امپول فشار زدن!!!

ریسک رو نکن حیف نیست نه ماه توی دلت نگهش داشتی خانمی. اصلا رفتی nst گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟

خدایا هزار مرتبه شکرت   
رفتی ان اس تی و بیوفیزیکال؟ من 40+2زایمان کردم

اره رفتم ولی چون رحمم اصلاااا باز نشده بستریمم نمیکن😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

سر پسرم دوم با اینکه 39 هفته بود و همه چی خوب بود فقط کیسه ابش کم شده بود هیچ دردی هم نداشتم چون میخواستم ماما خصوصیم دنیا بیاردش رفتم بستری شدم ولی وقتی دنیا اومد ماما گفت خدا بهت رحم کرده بند ناف دو دور محکم دور گردن و بازوش پیچیده شده تا فردا صبر میکردی زنده نمیمونئد

خدایا هزار مرتبه شکرت   
گلم برو به دکترت بگو تو این وضعیت زودتر زایمان کنی بهتره بسلامتی، ‌پسرتم دیدی از طرف من ماچ کن خوش آ ...

بستریم نمیکنن واس زایمان میگن باید ٢  ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم من اصلا باز نشدم😔

اره رفتم ولی چون رحمم اصلاااا باز نشده بستریمم نمیکن😔😔

هیج ربطی نداره خانمی گلم. برای بستری شدن برای زایمان. یا باید بری از متخصص زنان نامه ختم بارداری بگیری. یا کیسه ابت پاره شده باشه.

خدایا هزار مرتبه شکرت   
بستریم نمیکنن واس زایمان میگن باید ٢  ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم من اصلا باز نشدم😔

ریسکه عزیزم نمیخوام بترسونمت زایمان طبیعی اول درد داره بعد راحتی ولی تاکیدم بخاطر نوزادته خدایی ناکرده طوریش نشه. 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
بستریم نمیکنن واس زایمان میگن باید ٢  ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم من اصلا باز نشدم😔

پیگیری کن با دکترت، نگران هم نباش میبینم از الان لحظه ای که پسرت تو بغلته 

لایکم که میکنید جوگیر میشم فکر میکنم مبصر کلاسم مودب میشم   
خانمی گلم خیلی خطرناکه چون ممکنه نوزاد مدفوع کنه و خفه بشه!!! من پسر اولم رفت توی چهل و یک هفته و د ...

همه چی رفتم فقط میگن باید ٢ ٣ سانت باز بشی تا بستریت کنیم دکترمم رفته مسافرت😔

من دخترم ۴۱ هفته دنیا اومد منم دهانه رحمم کامل بسته بود رفتم بیمارستان البته نامه از قبل داشتم و فقط به خاط اینکه ۴۱هفته بودم بستری کردن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سر پسرم دوم با اینکه 39 هفته بود و همه چی خوب بود فقط کیسه ابش کم شده بود هیچ دردی هم نداشتم چون میخ ...

بسلامتی زنده باشه نینیت.

گلم هزینه ی مامای خصوصیت چقدر شد؟بعد دکترت مخالف مامانبود؟