2777
2789
عنوان

دست پخت خوباش بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 38 پست
من کتلت معمولی درست می کنم خیلی خوشمزه میشه ۲۰۰ گرم گوشت با یه سیب زمینی متوسط خام رنده ریز و پیاز ر ...

مرسی عزیزم

یعنی تخم مرغ میزنی؟

وا نمیره؟

‎نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کتلت معمولی درست می کنم خیلی خوشمزه میشه ۲۰۰ گرم گوشت با یه سیب زمینی متوسط خام رنده ریز و پیاز ر ...

منم همین جوری درست میکنم 

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 
من نعنا خشک میریزم خیلی خوب میشه...تو اندازه متوسط رو به کوچک کتلت رو میگیرم بزرگ توش خام میشه..

مرررس عزیزممم

کتلت با گوجه سرخ شده سرو میشه شامل پیاز.سیب زمینی.تخم مرغ.گوشت چرخی.سیر.ادویه

اوووف گوجه سرخ شده رو خوب اومدی

مرسی عزیزم یعنی تخم مرغ میزنی؟ وا نمیره؟

نه نمی زنم اگه تخم مرغ بزنم بوی کوکو میگیره البته می تونی بزنی سلیقه ایه اصلا وا نمیره و هیچ مشکلی نداره 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اره آب انار سس کتلته که خیلی خوشمزش.  اگه ترش دوس داره خیلی خوبه. تو خود کتلت اگه دارچین نمیریزی، بریز چون نمیدونم اجباریه ولی من میریزم😁 هویج و زیره هم خوشمزس. سیب زمینی هم آبپز کن بعد رنده کن😋عصاره گوشت هم خوشمزس😋 آب پیاز رو حتما بگیر تا وا نره. اگه میبینی شله، بهش یه قاشق آرد اضافه کن. ما آرد برنج میریزیم. بعد اگه میخوای ترد شه، بعد از اینکه کاملا حل گرفتی و گوله رو تو دستت گرفتی، پشت و روشو به آرد سوخاری آغشته کن😁

من یه بسته از این پودر کتلت هم میریزم تو مواد کتلتم

از کجا بخرم از این کواد کتلتا

سوپر مارکت بزرگا دارن؟

اره آب انار سس کتلته که خیلی خوشمزش.  اگه ترش دوس داره خیلی خوبه. تو خود کتلت اگه دارچین نمیریز ...

توضیخات کامل بوود

مرسی

ارد سوخاری هم خیلی پیشنهاد خوبی بود