2777
2789
عنوان

روز تخمک گذاری

59 بازدید | 4 پست

بچه ها من قراره پنج شنبه برم سونو ولی همه سونو ها تعطیلن مجبورم چهارشنبه برم اشکال داره چهارشنبه روز 10 پریودمه به دکترم گفتم گفت فقط پنج شنبه کسی تجربه ای داره

دکتر گفته روز 11 قاعدگی بری سونو؟ ؟

بعد اگه اون روز تخم گذاری نباشه چی میشه؟ نمیشه فرداش بری ک... 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفته روز 11 قاعدگی بری سونو؟ ؟ بعد اگه اون روز تخم گذاری نباشه چی میشه؟ نمیشه فرداش بری ک...&n ...

وااای منم امروز رفتم دکتر 

پرسید  چنده پریودیته گفتم سوم  

ولی ۴مه

اشتباه گفتمممم :(    

روز ۱۲م  پریودیم  سونو واژینال گفته برم پیشش    ...  فک کنم باید ۱۱ میرفتم ن؟؟؟ زنگ بزنم بهش بگم؟؟؟  

فک کنم میخاس بگه  کی  نزدیکی داشته باشم واسه بارداری :(((

خدایا لطفا تیکرم واقعی شه 🙏💜
وااای منم امروز رفتم دکتر  پرسید  چنده پریودیته گفتم سوم   ولی ۴مه   اشتباه گ ...

نمیدونم والا منم گیجم واسه این داستان،، ََمن میخوام روز اوج تخمک گذاری برم سونو ک بچم پسر شه، نمیدونم چ روزی باید برم ک سونو مشخص کنه اوج تخمذاریمو

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️