2777
2789

سلام عزیزان . کی رشتش صنایع غذایی بوده و مسئول فنی بوده ؟ میگن مسئول فنی خیلی درگیری داره باید همش به اینو اوون جواب بدی آره راسته ؟ بعدم میشه بگین چقد حقوق میگیرین ؟ لطفا کمک کنین . کار مسئول فنی خوبه یا بد به نظرتون ؟

من qc بودم واسه یه چی دیگه اره سخته ولی حقوقت بیشتره وقتی قانون کار600 بود 1 میگرفتم همششش باید بدویی این کم نیاد اون خراب نشه و...

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

[QUOTE=118673341]من qc بودم واسه یه چی دیگه اره سخته ولی حقوقت بیشتره وقتی قانون کار600 بود 1 میگرفتم همششش باید بدوی ...[/QUOTEعزیزم qc چیه ؟ ممکنه واسه مسئول فنی مشکل درست شه ؟ توو کارخونه بودی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من qc بودم واسه یه چی دیگه اره سخته ولی حقوقت بیشتره وقتی قانون کار600 بود 1 میگرفتم همششش باید بدوی ...

عزیزم qc چیه ؟ ممکنه واسه مسئول فنی مشکل درست شه ؟ توو کارخونه بودی ؟

من مسئول فنی بودم. یه حورایی بعد از مدیر عامل تصمیم گیرنده اصلی میشی. تمام مواد ورودی و خروجی کارخونه باید تحت نظرت باشه و جواب گویی هم به اداره نظارت بر مواد غذاییه. در کل کار پر مسئولیتیه و عشق میخواد. حقوقش هم معمولا بیشتر از اداره کاره. من امسال ۳ تومن میگرفتم. البته الان بیکارم!

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

مسئل کنترل کیفیت اره ولی خب راه میفتی 

بله کارخونه بودم

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است

Qc  یعنی کنترل کیفیت. معمولا مسئول فنی مدیر کنترل کیفیت هم هست. به جز کارخونه های خیلی بزرگ. مشکل در صورتی پیش میاد که توان مدیریتی نداشته باشی

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
Qc  یعنی کنترل کیفیت. معمولا مسئول فنی مدیر کنترل کیفیت هم هست. به جز کارخونه های خیلی بزرگ. مش ...

شرکت های داخل شهر چطورن مثل بسته بندی اونا هم کار مسئول فنیشون همینقدر پر دردسره ؟

عزیزم چند سال سابقه کار داشتی قبلا ؟

من ۱۰ سال. همش هم کنترل کیفیت و مسئول فنی بودم. البته ۲ سال هم کار بازرگانی کردم

شرکت های داخل شهر چطورن مثل بسته بندی اونا هم کار مسئول فنیشون همینقدر پر دردسره ؟

شرکت وارداتیه؟ نه معمولا اونا خیلی راحت تره

من ۱۰ سال. همش هم کنترل کیفیت و مسئول فنی بودم. البته ۲ سال هم کار بازرگانی کردم

چقدر زیاد عزیزم خوشبحالت . من تا الان سر کار نرفتم . خیلی میترسم از اینکه اشتباه کنم .

نه  فک نکنم . ظرف های بسته بندی برای غذاهای خونگی مثل ظروف سلولزی ؟

آره راحت تره. نگران نباش زود یاد میگیری. اشتباه کردن واسه همه هست اوایل کار

چقدر زیاد عزیزم خوشبحالت . من تا الان سر کار نرفتم . خیلی میترسم از اینکه اشتباه کنم .

خوش به حالم نیست. سنم بالاست دیگه😜