2777
2789
من دخترم سی و دو روزشه چند تا سوال دارم
1- رو صورتش یک سری جوش مانند سفید زده خطرناکه؟
2- من نادون نمی دونستم و یکبار سوسیس خوردم که چون شیر خودمو میخوره شدیدا حساسیت نشون داد روی پیشونیش جوش اگزما مانند زد و دو روز تمام مدام گریه می کرد و بد شیر می خورد تا خوب شد البته دکتر بردم و گفت چیزی نیست الان هم دو روزه باز بیقراری می کنه و مدام گریه می کنه دکتر بردم گفت نفخ داره و رفلاکس . قبلا یک دکتر برای اینکه مدام خودش را مثل ادمهای خسته کش میداد دایمیتیکن داده بود که بعد بهم گفتن خوب نیست و ندادم یک دکتر دیگه گفت حداکثر روزی دو قاشق چایخوری عرق نعنا بده که باز شنیدم اونم خوب نیست و باید خودم بخورم حالا می خوام بدونم ممکنه بچم حساسیت غذایی داشته باشه ؟ مثلا میگو یا پنیر ؟ شیر میخوره ولی بیقراره مدام باید روی شونم باشه مثل حالتی که میخوای اروغ بگیری . توی مدفوعش خون و چیزی خدا را شکر نبوده
3- معمولا چه غذاهایی بچه را اذیت می کنه و اصطلاحا شیر را سنگین می کنه بگید تا نخوررم
4-گردن بچه کی از حالت شلی در میاد و تا کی باید مواظب ملاج بچه بود

خواهش می کنم بهم جواب بدهید چون اینجا دکترهای خیلی خوب نداره و من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم
عزیزم همه چیزایی که گفتی عادیه و همه بچه ها همینجورین گردن را تا 4 ماهگی دیگه می تونن کامل نگه دارن احتمالا بغلی هم شذه دخملی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

ضمنا بالا نمیارهه ولی انگار تا ته گلوش یه چی میاد و میره و قیافه اش تو هم میره

به خدا دارم از استرس و نگرانی داغون میشم من بعد از چندسال نازایی بچه دار شدم و این بدتر حساسم کرده و انقدر نگرانشم که پابه پاش میشینم گریه می کنم و مدام استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه چیزایی که گفتی عادیه و همه بچه ها همینجورین گردن را تا 4 ماهگی دیگه می تونن کامل نگه دارن احتمالا بغلی هم شذه دخملی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

عزیزم نگران جوشاش نباش فقط پرهیز کن
لبنیات گاوی مثل شیر و ماست و پنیر و دوغ نخور و سوسیس هم توش شیر خشک داره بچت حساسیت داره اینم نخور
تا 3 ماهگی بچه گردنش شله و باید موظبش باشی بعد از اون کم کم محکم میشه
هر بچه ای به یه غذاهایی واکنش میده یا حساسیت میده تو باید قلق بچه ات رو بفهمی ولی محصولاتی که فرآوری شده هستند مثل پنیر پیتزا و محصولاتی که مواد نگه دارنده زیاد دارن مثل سوسیس کالباس اصلا نخور
همیشه بعد از غذات عرق نعنا بخور واگه بچه خیلی دل درد داشت میتونی یه قاشق چایی خوری به بچه هم بدی
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
عزیزم اول از همه قدمش مبارکه.
اون جوش ها طبیعیه.بعضی از بچه ها دارن و به مرور خودش از بین میره.
وقتی بهش شیر میدی حتما اروقش رو بگی.حتی اگه شده یه ساعت تو بغلت بگی و اروم به پشتش بزن.عرق نعنا عالیه.من به پسرم میدادم و اصلا هم ضرری نداره ودکترش بهم گفته بود که بهتره به جا دارو شیمیایی عرق نعنا بدم.البته برای کولیکش هم قطرهکولیک پد داده بود که اونم گیاهیه.(آب جوشیده رو میذاری ولرم میشه به اندازه نصف استکالن بعد یک قاشق چای خوری عرق نعنا میریزی توش.یه قاشق چای خوری میدی نی نی بخوره.
حبوبات و کاهو و سبزی و فلفل و غذاهای ادویه دار نخور که بچه رو اذیت میکنه.
گردن هم به مرور تا 3 یا 4 ماهگی سفت میشه.ملاج سر هم تقریبا تا یکسالگی هنوز کمی نرمه و باید مراقب بود.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
عزیزم اول ازهمه اون جوش های سر سفید مامانم همیشه وقتی رو دماغ نوزاد میبینه میگه حسابی رسیده بوده یعنی وقتش به دنیا امده کاملا سالمه پس نگران نباش

عزیزم نوزادان اکثرا همینطورن تا 4 ماهگی همش رو شونه هامونن باید هی تند تند باد گلوشونو بگیری ولی یه چیزی بگم من خودم مداوم عرق نعنا میخوردم وبه ماهان هم میدادم اصلا هم اشکالی پیش نیومد

بعدش گلم سعی کنن غذاهای نفاخ نخوری مثل کلم -بادمجان -ماکارونی سنگینه شب نخور-حبوباتی که از شب قبل خیس نخوردن رو نخور
بعدشم شل گردن بستگی به بنیه نوزاد داره بعضی ها تو 2ماهگی قشنگ گردنشون سفت میشه ولی بعضی ها نه ولی حواست به ملاجش باشه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
عزیزم اونم طبیعی هست معده بچه ها خیلی کوچیکه احتمالا شما شیرتم زیاده در ضمن دستگاه گوارشش هنوز کامل نشده

بچه منم 2 ماهگی یه سری جوش سفید ریز زد تمام صورتش نمیدونم چرا خودش خوب شد بعد 2-3 هفته.
شما سعی کن میوه تازه کم بخوری مخصوصا میوه های الان زردآلو و توت فرنگی و گیلاس و هلو و ... برای بچه کوچیک سنگینه. کمپوتشو بخور اگه خواستی. حبوبات و باقالی هم همینطور. باقالی که خیلییی بده من یکبار 1 ماهگیش خورم تا صبح جیغ زد.

عرق نعناع خودت بخور. اگه مشکلی با دارو گیاهی نداری به بچه نبات بدون زعفرون بده یه کم، تازه عرق نعناع هم من میدادم. سیخ شاطره بگیر تو آب جوش بریز چند دقیقه بعد با نبات شیرین کن قبل خواب یه کم بده بهش.
دختر من تا 2 ماهگی صورتش پرررررر از جوش بود ولی خوب شد
اصلا نگران نباش 2 ماهش تموم بشه خیلی از مشکلاتش حل میشه باید صبور باشی
روی ماه فرشته کوچولوتو ببوس
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
دقیقا چیزایی که گفتی پسر منم داشت

اول برای جوش ها بگم که دکی پسرم گفت فقط و فقط برای محیط گرمه گفت این جوش ها از گرمی هوای اتقا هست زیاد لباس تنش نکن یا محیط رو دماش رو معمولی کن

دوم اینکه دخملت رفلاکس داره پسر من دقیقا همین حالت ترش کردن رو داشت و هی یه چیزی انگار میمود توی دهنش بعد قورت میداد یه وقتایی هم از خواب میپرید چندین بار توی هر دفعه خوابش باید دارو بخوره حتما برای رفلاکسش
بچه هایی که رفلاکس دارن دایمیتیکن بخورن بدتر میشن پس بهش نده اصلا ولی میتونی قطره کولیک از بدی خیلی خوبهه
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.
و این کشی هم که به بدنش میده طبیعی هستش دکی به منم گفت که چون توی شکم دایم بچه به حالت قوسی شکل جمع شده الان میخواد همش به بدنش کش بده تا خستگیش در بره خب طبیعیه نگران نباش پس
سایت شده عین سمساری همه چی شلمشورباست. عمووو لطفا قالب قبلیو برگردون.