sabaghaseme مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان هدیه شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 61 پست ببخشیدخانما اگه عنوان واکسن میزدم کسی تو نمیومد تاپیک زدم کسی ج ندادم دخترم متولد دی92کی واکسن مدرسه اشو بزنم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1398/10/14 | 15:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا۱۳ عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3347 خیلیا همون شهریور قبل مدرسهاما من دیده ام خیلی ها بعد از تولدشون میزنن یعنی وقتی میرن تو هفت سال
اووووفف عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 1321 وقتی کلاس اول بره یه نامه میدن که باید ببری بهداشت واکسنشو اونجا میزنن از طرف بهورز باید مراقبت بشه، کاربری چهارمه😓😓
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 از طرف بهورز باید مراقبت بشه، چه.حوری خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
chovin2 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 349 آره نیمه دومیه ببرش بهداشت خودشون براش نسبت به سنش نوبت میزارن سر نوبتش ببر براش بزنن بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 خیلیا همون شهریور قبل مدرسه اما من دیده ام خیلی ها بعد از تولدشون میزنن یعنی وقتی میرن تو هفت سال&n ... الان سنو دخترم چند میشه دی92دنیا اومده خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
chovin2 عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 349 خیلی هم درد داره تا چند روزه حوله ی گرم بزار براش مواظبش باشین به جایی نخوره بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9841 شماره مركز بهداشت سرچ كن يا از ١١٨ بگير، زنگ بزن سوالتو بپرس، اينطوري خيلي جواب درست تري بهت ميدن لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 شماره مركز بهداشت سرچ كن يا از ١١٨ بگير، زنگ بزن سوالتو بپرس، اينطوري خيلي جواب درست تري بهت ميدن فکر خوبیه مرسی خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
شبدخت عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11233 چ مسخره کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
queen_sophia عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2138 تابستون ۹۹ ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
اووووفف عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 1321 چه.حوری بچه ک بدنیا میاد،مراقبتش( اندازه گیری قد و وزن واینا ) بهورز انجام میده،واکسنش رو هم اون میزنه دیگه ، کاربری چهارمه😓😓
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 خیلی هم درد داره تا چند روزه حوله ی گرم بزار براش مواظبش باشین به جایی نخوره وای سرچ کردم میگپ خطرناکه همسایمون میگه یکی از بچه هاژ فامیلشون مرده منم سرچ کردم خیلی ترسیدم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
queen_sophia عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2138 البته بعد از تولد ۶سالگیش همین چندروز دیگه هم میتونی بزنی ولی معمولا قبل از مدرسه میزنن.... ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 چ مسخره چی خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
نسیم2431371 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1375 دختر منم بهمن 92هست.سال آینده که میره کلاس اول باید واکسن بزنه