2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرف بهورز باید مراقبت بشه،

چه.حوری

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
آره نیمه دومیه

ببرش بهداشت خودشون براش نسبت به سنش نوبت میزارن سر نوبتش ببر براش بزنن

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
خیلیا همون شهریور قبل مدرسه اما من دیده ام خیلی ها بعد از تولدشون میزنن یعنی وقتی میرن تو هفت سال&n ...

الان سنو دخترم چند میشه دی92دنیا اومده

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

خیلی هم درد داره تا چند روزه حوله ی گرم بزار براش مواظبش باشین به جایی نخوره

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...

شماره مركز بهداشت سرچ كن يا از ١١٨ بگير، زنگ بزن سوالتو بپرس، اينطوري خيلي جواب درست تري بهت ميدن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

شماره مركز بهداشت سرچ كن يا از ١١٨ بگير، زنگ بزن سوالتو بپرس، اينطوري خيلي جواب درست تري بهت ميدن

فکر خوبیه مرسی

خیلی هم درد داره تا چند روزه حوله ی گرم بزار براش مواظبش باشین به جایی نخوره

وای سرچ کردم میگپ خطرناکه همسایمون میگه یکی از بچه هاژ فامیلشون مرده منم سرچ کردم خیلی ترسیدم

البته بعد از تولد ۶سالگیش همین چندروز دیگه هم میتونی بزنی ولی معمولا قبل از مدرسه میزنن....

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!