2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم بهمن 92هست.سال آینده که میره کلاس اول باید واکسن بزنه

عه مطمعنی

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
وای سرچ کردم میگپ خطرناکه همسایمون میگه یکی از بچه هاژ فامیلشون مرده منم سرچ کردم خیلی ترسیدم

من ۱۰ ساله با بچه ها کار میکنم ندیدم کسی هم بمیره فقط بعضی ازبچه ها تب میکنن و دردشون زیاده تا چند روز همین ، به حرف نت اعتباری نیس

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
ن قبل مدرسه میبری ثبت نام خودشون نامه میدن برای پایگه سلامت ک ببری واکسنشو بزنن

آهان من فک کردم نیمه دومیا باید زودتر بزنن

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
۶ سالش تموم میشه یعنی ۶ سال کامل

خب پس باید بزنه چون 6تموم شه میزنن درسته یا نه؟

من ۱۰ ساله با بچه ها کار میکنم ندیدم کسی هم بمیره فقط بعضی ازبچه ها تب میکنن و دردشون زیاده تا چند ر ...

خیلی ترسیدم یه لحظه گفتم اصلا نزنم

دی ۹۸ شش سالش پر میشه میره تو هفت سال  خیلیها همین موقع میزنن  خیلیا وایمیستن قبل مدرسه ...

ممنون

خانما ازهمتون ممنونم

@یکتا74         عزیزم دیواری کوتاهتر از من ندیدی من اولین بارم پست سردار دیدم دو روزه سایت نیستم ظهری تا باز کردم سایت تاپیک  را دیدم منظورم این بود چرا میگه نی نی یار دوسش نداره و اون سردار دلها بوده بعد وقتی بقیه پست ها را خوندم تازه فهمیدم تاپیک نباید بزنن و سزیع پستم را پاک کردم تو متولد ۷۴چه زرنگی و من متولد۶۵چه ساده خیلی ناراحتم کردی من بیچاره به من میگی از این تاپیکها نزنم من از ترس پستم هم پاک کردم چه برسه تاپیک زدن لطفا وقتی دیوار کوتاه تری از من ندیدی به خود شخص تاپیک دهنده بگو تاپیک نزنه نه یع عابر ساده رهگذری که خاست از نی نی یار دفاع کنه اینقدر ناراحت شدم تاپیک تعطیل شد خصوصی هم پیام دادم ولی نوشت نمیشه باید درخواست دوستی میدادم رو دلم مونده بود اینجا گفتم تو تاپیک این خانوم و عذرخواهی هم میکتم

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین