2777
2789
عنوان

سونو هفت هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
اصلا کم و زیاد نشد؟از کی علایم داشتی

من از چهار رفته. همه مثل هم نیستن کم و زیاد میشه ربطی نداره

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اندازه ساک بالای بیست میلی هست و جنین دیده نشده پوچ هست اگه زیر بیست هست جا داره جنین دیده بشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
تورو قران راست میگی؟؟؟؟؟؟ گفت جنین نیست؟ نازایی داشتم مردم تا حامله شدم. سونوگرافیتو کی تکرار کردی ...

اره عزیزم فک کنم موقع غربالگری اول.خانم سونوگراف بهم امید داد گفت خب قطعا بارداری چون ساکو میبینم.اما هنوز نی نی توش نیست نگران نباش.

من اصلا نگران نبودم.شمام نباش

اره عزیزم فک کنم موقع غربالگری اول.خانم سونوگراف بهم امید داد گفت خب قطعا بارداری چون ساکو میبینم.ام ...

نمیدونم امیدوارم کردی

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
امیدوار باش. اگ دلت قرص نیست دو سه هفته دیگه یه سونوگرافی دیگه برو.بعضی وقتام دستگاهاشون قدیمیه نمی ...

کلا یه ددیقه نگاه نکرد گفت ساک هست ولی توشو نمیبینم باید واژینال بدی

حالا اگه مشکلی باشه مگه خونریزی نمیفته؟؟

کلا یه ددیقه نگاه نکرد گفت ساک هست ولی توشو نمیبینم باید واژینال بدی حالا اگه مشکلی باشه مگه خونریز ...

این منظورش این بوده ک شاید اصلا نی نی نباشه.خونریزی وقتیه ک داره سقط میشه.ایشون داره اینو میگه ک اگ نی نی نیست سقطش کنی کیسه رو.

بعدشم اصلا زیر بار واژینال نرو.خیلی بده تو بارداری.

نمیدونم چرا بعضیا نمیفهمن