2777
2789
سلام عزیزدلم ممنون ک ب یادم بودی الهی خدا معجزه وار حاجتتو بده منم یه دونه میخونم فقط متن دعای مقات ...

خداشاهده که نمیدونم چطورتشکرکنم بابت این همه محبتت.الهی همیشه دلشادوخوشبخت باشی ودراسرع وقت به خواسته موردانتظارت بعالیترین شکل برسی.الهی آمین🙏🌹

استارترعزیزالهی خیرببینی والهی همیشه روزگاربروفق مرادتون باشه.الهی آمین🙏🌹

من یکباربه نیت حاجتروایی آبجی نازمzizi1398میخونم.

یکباربه نیت شفای مادردوست عزیزم @shakijan  میخونم.

یکباربرای حاجتهای مدنظرم.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
خداشاهده که نمیدونم چطورتشکرکنم بابت این همه محبتت.الهی همیشه دلشادوخوشبخت باشی ودراسرع وقت به خواست ...

عزیزدلم این حرفا چیه من دوسدارم همه عزیزام ب حاجتشون برسن ممنون بابت محبتت ک همیشه حاجت من مدنظرته قربونت برم امیدوارم خیر کارت ب زندگیت برگرده الهی ان شاءالله مریضتون هرچی زودتر شفا بگیره براش یه دور تسبیح صلوات میفرستم ختما قربونت برم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان خوندم حاجت همه روا الهی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

خوندم. ان شاءالله حاجتروا بشین.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
زنده باشی عزیزم از روزی ک گفتی نگران بچتونی بفکرت بودم چون میدونم جگر گوشه ادم چقد عزیزه ان شاءالله ...

زنده باشی عزیزم، خدا ازت راضی باشه، خودتو خانوادت همیشه در پناه ایزد منان❤️🤲

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
زنده باشی عزیزم، خدا ازت راضی باشه، خودتو خانوادت همیشه در پناه ایزد منان❤️🤲

فداتشم عزیزم

عزیزدلم این حرفا چیه من دوسدارم همه عزیزام ب حاجتشون برسن ممنون بابت محبتت ک همیشه حاجت من مدنظرته ق ...

الهی آمین🌹🙏الهی خیرببینی که بادل پاکت دعاکردی.ممنونتم بینهاااااایت🙏🙏🌹🌹😘😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉