گیله_گل مدیر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 عنوان خانوما میاید برای حاجت روایی دعای مقاتل بخونیم؟ خیلی حاجت میده واقعا | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 84 پست باید صدتا بخونیم بعضیا سختشونه صدتا یجا بخوننبیاین حاجتمونو بگیمو هرکی هرچقدر دوست داره بخونه باید بشه صدتا همه امشب بخونیمش ساعت9اوندفعه هم حاجت گرفتن خیلیا شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه 1398/10/14 | 12:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدی75 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 1225 گذاشتم عزیزم خیلی کوتاهه من ده بار میخونم دعا کنید خونه بخریم 😘😘😘 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور.....
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 @یازهرا۷۷ شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 من ده بار میخونم دعا کنید خونه بخریم 😘😘😘 انشالله عزیزم ممنونم شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
شانسی عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 4988 چنتا میخونی روبه قبله بشین و بخون عزیزم انشالله حاجت بگیری من چهارده مرتبه ان شاء الله 🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲 خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 من چهارده مرتبه ان شاء الله ممنون عزیزم شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
شانسی عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 4988 خانوما دخترمو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید لطفا به نیت سالم بودن و حرف زدن دخترم دعا کنید 🤲🤲🤲 🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲 خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5619 چند بار بخونم؟ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
elnazzkhanom عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 من حاجتم اینه عشقم برگرده و بینمون درست شه واسه این نیتم میشه خوند؟؟ دعاشو تازه میشنومم ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
گلابتوننن عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 14198 من 14بارمی خونمفقط یا داوری کن مرسی https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5619 من حاجتم اینه عشقم برگرده و بینمون درست شه واسه این نیتم میشه خوند؟؟ دعاشو تازه میشنومم اره میشه به هر نیتی که داشته باشی اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 چند بار بخونم؟ هرچی دوست داری میخوایم صدتا بشه عزیزم شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 من 14بارمی خونم فقط یا داوری کن مرسی با ی خودکار ی × بزن گوشه دستت من دیگه عصر نمیام اینجا عزیزدلم شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5619 هرچی دوست داری میخوایم صدتا بشه عزیزم من ۱۵ بار میخونم اشکال نداره امشب بخونم؟ اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2480 من حاجتم اینه عشقم برگرده و بینمون درست شه واسه این نیتم میشه خوند؟؟ دعاشو تازه میشنومم اره خیلی مجربه شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
elnazzkhanom عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 اره خیلی مجربه چجوریه باید صدتا خوند؟ ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨