2777
2789
عنوان

باردارم و شديد سرما خوردم

64 بازدید | 5 پست

هفته ٣٢

چيكار كنم

خسته شدم

دكترم ك هيچي بهم نداد

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

كسي تجربه داره

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینطورم

همش سوپ درست میکنم با فلفل زیاد.شیر گرم میخورم.شلغم پخته میخورم.آب پرتغال و لیمو شیرین میخورم.برای از بین رفتن ویروس هم زیاد اسپند دود میکنم توی خونه

یکم حالم بهترشده

ازطریق طب سنتی درمان کن

ی شلغم تمیزبشور، سرشلغم برش بزن داخلشو باقاشق چایخوری کمی خالی کن ی قاشق غذاخوری عسل بریز داخلش سرشلغمو ک بریدی بزار روش درون ی کاسه یاظرف دربسته قرار بده بزار یخچال ۱ الی ۲ساعت بمونه بعدازیخچال دربیار کمی ک هوای سردش خارج شد نوش جان کن

ی پرتقال سرشو ببر، باقاشق وسط پرتقالو توو خالی کن ی قاشق مرباخوری نمک بریز داخلش سرپرتقالو بزار، بعد پرتقال بزار داخل ی ظرف ،ی فنجان آب بریز کف ظرف درون فر یا ماکروفر قرار بده ب مدت ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت بعد ازفر خارج کن پوست پرتقال جدا کن بخور دوای درد سرماخوردگی.

اگر فر یا ماکروفر نداری میتونی پرتقال بزاری قابلمه تفلون ی قابلمه کوچکتر که ترجیحا روحی باشه بهتره، برگردونی رو پرتقال ، بعد آب بریزی در قابلمه بزاری، بزار رواجاق رو شعله ملایم بخار پز بشه 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
ازطریق طب سنتی درمان کن ی شلغم تمیزبشور، سرشلغم برش بزن داخلشو باقاشق چایخوری کمی خالی کن ی قاشق ...

ممنون