2777
2789
عنوان

ديشب خط زير ناف داشتم

6398 بازدید | 41 پست

سلام 

تو اقدامم سه ساله

تنبلي تخمدان 

دو روز مونده ب موعد پري

يه هفته س مدام زير دلم درد ميكنه و خوب ميشه سابقه نداشتم قبل پريود اين همه دل درد

ديشب يهو متوجه شدم يه خط قهوه اي پررنگ زيكزاي ريز از ناف تا ... امتداد داره ولي الان محو شده ولي مشخصه اين خط قبلا نداشتم ممكنه باردار باشم ؟تو نت نوشتخ از ماه چارم ب بعد 

لطفا اگه كسي ميدونه بگه مرسي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عزيزم تو هم مث من بودي ؟ يني همون اوايل خط ظاهر شد برات؟ خدا از دهنت بشنوه

آره عزیزم حتی الان که باردارم اون خط محو شده ولی اون اول بود

به امید خدا شماهم بارداری😘😘😘

یه صلوات از ته دلت برای 💔
کاش میشد تست بزنی ب ماهم ایشالله خبرخوش بدی، خانواده شوهرت میدونن بچه میخواید یاگفتید خودمون نمیخوای ...

نه نميدونن ميخوايم ولي بازم نيش و كنايه ميزنن .خواهر شوهرم ك همون روز اوايل عقدمون گفت شوهرت سهم بچه هاي منه بياين باهم بزرگشون كنيم مردم ميرن از پرورشگاه بچه ميارن