2777
2789

نوچ همون خانواده هامونم كه ميان خرجش سنگينه گاهى

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میاد

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

اره خیلی 

والا راستش رو بخوای خیلی نه خوشحال نمیشم شاید ناراحت هم بشم 

چون خیلی میان  و اینکه انتظاراتشون هم به شدت زیاده 

بااار ها شده وسط امتحانای ترمم مهمون از شهرستان داشتیم 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

من جایی زندگی میکنم که هر کی هوس سفر میکنه میاد خونه من هتلم گرونه دیگه میگن تو هستی ما میام اینجا وگرنه هزینمون زیاد میشد😂کسایی میان که تو عمرم دو دفعه ندیدمشو حالا همچین ادعای صمیمیتشون میشه که بیا و ببین ولی کلا مهمون دوست دارم

فقط خانواده شوهرم میان سالی چند بار

یه بار پدر و مادرش 

یه بار داییش اینهااااا

یه بار پسر عموشو زن و بچه هاش و زن عموش و... 

دو سه بارهم بچه های خواهر و برادرهایش مجردی

روی هم رفته سالی شیش بار میاند از شهرستان 

خدایا مرسی