2777
2789

نه  بابا عمونایی که از همین جا میانو یه وعده هستن به زور تدارک میبینیم به نظر من خیلی باحاله یکی بیاد چند روز باشه از راه دور بعد چند وقت دوری واییی اگه فامیل نزدیک باشه و خیلی رودروایسی نداشته باشی عالیه خپش میگذره مثل بچگیامون مهمون میومد خونه بابام بهترین روزا بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میاد

یه راهنمایی از خانم دوست همسرم این بود که ماها که مهمون از یه شهر دیگه داریم این بود همیشه از هرچیزی مثل مرغ گوشت پنیر روغن و ..... یه دونه بذار واسه مهمون، مثلا پنیر مربا که میخری با پنیر مربای قبلیه جاشو عوض کن و این تازه رو بذار تو طبقه مخصوص مهمون، گوشتو مرغم همینجور یه طبقه تو فریزر فقط واسه مهمونا، میگفت هیچوقت اخریشو مشرف نکن حتی شده غذای خودتون بدون گوشت باشه اون اخری رو بذار مبادا یهو مهمون سرزده نصفه شبی بد موقعی بیاد خونه ات حدااقل تا فردا صبحش که از کسی پول قرض کنی یا خوردنی چیزی تهیه کنی وقت کافی داشته باشی یهو دست خالی نمونی 😉 البته من هنوز ضعیفم تو این مورد😁😅😅

ما یه مدت شمال زندگی میکردیم ، خونمون تا دریا ده قدم بود

یعنی ترافیک مهمون داشتیمااا ، گاهی میشد خودمون میرفتیم مسافرت ، ولی باید کلیدو میدادیم همسایه، چون یه عده مهمون ما نبودیم هم میومدن، از خونمون به عنوان ویلا استفاده میکردن ، حتی گاهی چن تا خونواده مهمون داشتیم که همو نمیشناختن

حیوونی مامانم شاغل هم بود، هوا هم شرجی ، مارو از اونجا فراری دادن ، خیلی دوست داشتم اونجا رو

یاعلی سه ماه

این چیزی نیس واسه من برادر شوهرم ۹ ماه موند پدر شوهرمم هرساال میاد سه ماه میمونه مادر شوهرمم یه ماه میمونه  دوساله ازدواج کردم تو این دوسال یه نفس راحت نکشیدم دیگه حالم از مهمون به هم میخوره 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
این چیزی نیس واسه من برادر شوهرم ۹ ماه موند پدر شوهرمم هرساال میاد سه ماه میمونه مادر شوهرمم یه ماه ...

تو دیگه خیلی اسیزی پدرشوهرم اینا اومدن دوماه موندن بع شوهرم میگفت بیا پیش من بخواب حداقل میگفت ن زشته😑😢

منم زیاداهل اشپزی نیستم متاسفانه هم ۳۰۰میلومترازخانوادم قراره دورباشم  اگه مامانم کنارم بود بازتواشپزی ازش کمک میگرفتم خانواده و رو فامیلای همسرمم زیادن خداکنه ازعهدشون بربیام هرشب خونه یکی پلاسن و تومهمونین