2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم خواهش میکنم بیایید

616 بازدید | 64 پست

سلام همگی 

من یه بچه 17مااهه و یه 4 ماهه دارم 

ماه پیش پریوود شدم اما الان یک هفته از وقتم گذشته بی بی چک زدم منفی بود 

راستی بچه دومم ناخاسته بود و کلی عذاب کشیدم و میکشم 

بنظرتون چه خاکی توسرم بریزم 

ان مع العسر یسرا

کاند وم بخر 😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روشی هست به نام پیشگیری الان تو قرن ۲۱ هستیم چه میکنید با خودتون خانوما ان شالله که نباشی بد بت دلت راه نده

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
خب بعد از یبار بارداری ناخواسته باید جلوگیریتون رو سفت و سخت تر از قبل میکردین

من نمیتونم قرص بخورم وخشتتاک عصبی میشم با کاندوم و گاهی طبیعی جلوگیری کردیم 

ان مع العسر یسرا
روش جلوگیریتون چیه  قبلا چی بود که ناخواسته باردار شدی

قبلا فکر میکردم تو شیردهی باردار نمیشم جلوگیری داشتیم ولی گاعی هم نداشتیم 

اما بعد زایمانم شدیدا جلوگیری داشتیم البته جلوگیری طبیعی

ان مع العسر یسرا
یه روشی هست به نام پیشگیری الان تو قرن ۲۱ هستیم چه میکنید با خودتون خانوما ان شالله که نباشی بد بت د ...

خیلی حالم بده 

اینبار باردار باشم میمیرم

سری قبل 4 ماهگی بچه ام دومی رو باردار شدم بینهایت عذاب کشیدم 

دکتر گفت بار ار بشم بجای اینکه از یکجا عمل کرده حتما میمیرم

ان مع العسر یسرا