2777
2789
عنوان

دوهفته بعدازموعد پریودی

154 بازدید | 22 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنید

دوهفته از مدعد پریودم میگذره ولی هنوز پریود نشدم،دیروز آزمایش دادم منفی بود.یعنی امکان داره با این اوصاف حامله باشم؟

چیکارکنم چی بخورم که پریود بشم؟هیچ علائمی هم ندارم از پریودی

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

اقدام داشتی؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچکاری نکن فعلا تا یک هفته دیگه ،امکان داره باردار باشی و لقاح دیر تشکیل شده 

ببخشید من اینو چندبار شنیدم که میگن لقاح دیر تشکیل شده،ولی این یعنی چی؟

من روز تخمکگذاریم ۱۶ آذر بوده،تخمک هم یک روز بیشتر نمیمونه چجوری میشه لقاح دیر تشکیل بشه؟؟

ببخشید من اینو چندبار شنیدم که میگن لقاح دیر تشکیل شده،ولی این یعنی چی؟ من روز تخمکگذاریم ۱۶ آذر بو ...

بعضی وقتا خدا میخواد و نزدیک پریودیت میگیره ،دوستم تا سه ماه پریود نشد هرچی رفت ازمایش سونو گفتن منفی بعد از سه ماه مثبت شد ، کارای خدا عجیبن 

گاهی وقتا استرس و تغییر فصل خیلی چیزا باعث بهم ریختن هرمونا میشن ،،،جدیدا دارویی چیزی استفاده نکردی ...

من کلا هیچ دارویی استفاده نمیکنم،فقط یه دونه قرص سرماخوردگی خوردم 

دارم دیوونه میشم.هیچوقت فکرنمیکردم یه روزی منتظر پریودی بمونم  

بچه ها من پریودم مرتبه ولی الان شش روزه تاخیر داشتم دارم سکته میکنم بی بی چک هم میترسم بگیرم 

واسه من هم منظم بود

اگه باردار بودم چجوری سقط کنم هنوز خیلی کوچیکه ترا خدا راهنماییم کنید میترسم تاپیک بزنم حمله میکنن ب ...

اول بی بی چک بزن شاید اصلا باردار نباشی عزیزم

این ماه خیلی این مورد زیاد شده فکر کنم بخاطر تغییر فصل . منم رفتم دکتر آزمایش دادم منفی بود و دکتر بهم قرص داد تازه پریودم تموم شده ...

دخترم و پسرم تموم زندگیم شایلین مامان دوست دارم .  تو زیباترین دختری هستی که خدا میتونست بهم بده  خدایا شکرت.....