taranoomi74 مدیر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 270 عنوان دوهفته بعدازموعد پریودی | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست سلام خانوما میشه کمکم کنیددوهفته از مدعد پریودم میگذره ولی هنوز پریود نشدم،دیروز آزمایش دادم منفی بود.یعنی امکان داره با این اوصاف حامله باشم؟چیکارکنم چی بخورم که پریود بشم؟هیچ علائمی هم ندارم از پریودی لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...! 1398/10/13 | 22:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taranoomi74 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 270 این ماه خیلی این مورد زیاد شده فکر کنم بخاطر تغییر فصل . منم رفتم دکتر آزمایش دادم منفی بود و دکتر ب ... چه قرصی؟بلافاصله بعد قرص پریود شدی؟ لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!
taranoomi74 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 270 اصلا سابقه نداشته تو کل زندگیم اگه مثبت بود چکار کنم؟ من سه تا زایمان داشتم نترس ایشالاکه باردار نیستیولی من تجربه ای ندارم گلم،زعفرون غلیظ دم کن بخور لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!
class عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 2329 این ماه خیلی این مورد زیاد شده فکر کنم بخاطر تغییر فصل . منم رفتم دکتر آزمایش دادم منفی بود و دکتر ب ... خدا کنه برا منم همینجور بشه ترا خدا دعا کنید بهم
آرشا_کوچولو عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 46 چه قرصی؟بلافاصله بعد قرص پریود شدی؟ قرصو با آب خود دکتر بهم داد سه تا دونه بود اسمشم نگفت ،گفت بعد از این قرصا تا دوازده روز فرصت داری ک پریود بشی که روز هفتم شدم دخترم و پسرم تموم زندگیم شایلین مامان دوست دارم . تو زیباترین دختری هستی که خدا میتونست بهم بده خدایا شکرت.....
class عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 2329 نترس ایشالاکه باردار نیستی ولی من تجربه ای ندارم گلم،زعفرون غلیظ دم کن بخور خوردم عزیزم فایده نداره
آرشا_کوچولو عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 46 خدا کنه برا منم همینجور بشه ترا خدا دعا کنید بهم منم مثل شما شدیدا استرس داشتم و بفکر سقط بودم که خوشبختانه با آزمایش خیالم راحت شد . شماهم ی سر برو پیش ماما انشالله که باردار نیستی دخترم و پسرم تموم زندگیم شایلین مامان دوست دارم . تو زیباترین دختری هستی که خدا میتونست بهم بده خدایا شکرت.....
class عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 2329 منم مثل شما شدیدا استرس داشتم و بفکر سقط بودم که خوشبختانه با آزمایش خیالم راحت شد . شماهم ی سر برو ... انشالله که نباشم فردا میخوام برم
آرشا_کوچولو عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 46 انشالله که نباشم فردا میخوام برم راستی منم پریودام کاملا منظم بود بخاطر همین ۹۰درصد احتمال حاملگی میدادم ک خداروشکر نبودم دخترم و پسرم تموم زندگیم شایلین مامان دوست دارم . تو زیباترین دختری هستی که خدا میتونست بهم بده خدایا شکرت.....