2777
2789
عنوان

ریفلاکس پنهان نوزاد

74 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها. پسرم ۴۰ روزشه. ریفلاکس پنهان داره. یعنی زیاد بالا نمیاره که بریزه شیر رو. فقط تا حلقش میاره بالا و عق میزنه. مثل ترش کردن. تجربیاتتونو در اختیارم قرار میدید لطفا. چیکار کنم انقدر اذیت نشه. رانیتیدین هم میخوره هر ۸ ساعت یک سی سی

بچه منم همینجوره.پودر اس امپرازول میخوره با شربت موتیلیوم

خیلی روی آروغ زدنش تاکید داشته باش دکتر گفت یه ربع نگهدار رو شونه ات بعد بذار زمین.فوری نذارش زمین، بالش زیر سرش یکم بلند باشه، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چهارماهشه.یه دوره دارو دادم داروخانه بجای پودر کپسول امپرازول داده بود که دونه های داخلش رو بدم، اونجوری که باید بهتر نشد بعدش بچه سرماخورد دیگه اون کپسول را ندادم و رفلاکس عود کرد

دفعه بعدی دوهفته پیش بود که دوباره دکتر ویزیتش کرد و پودر و شربت نوشت حدود ۳۰۰ هزارتومن شدند داروها و الان که مرتب بهش میدم خیلی بهتره خداراشکر

اما یه روز خونه نباشیم یا فرصت نکنم دارو بدم شب تو خواب دوباره علایم رفلاکس نشون داده میشه

میگن تا وقتی غذا خور نشه همین وضعه شیرخشک  AR هم خوبه کمک میکنه زودتر خوب بشه اگه دکتر اجازه د ...

فردا قراره برم یه دکتر دیگه نظر اونو هم بدونم. در مورد شیرخشک هم بهش میگم. علائم ریفلاکس که میگی شبهایی که دارو نمیخوره نشون میده چیه دقیقا؟

فردا قراره برم یه دکتر دیگه نظر اونو هم بدونم. در مورد شیرخشک هم بهش میگم. علائم ریفلاکس که میگی شبه ...

اسید معده برمیگرده تو گلوش و نفسش میگیره و صدای هییییع درمیاره بعد به تقلا میفته تا نفس بکشه

اسید معده برمیگرده تو گلوش و نفسش میگیره و صدای هییییع درمیاره بعد به تقلا میفته تا نفس بکشه

ااا  فک کردم فقط پسر من اینجوریه و نمیدونستم به خاطر ریفلاکسه. چه جالب. موقع شیر خوردن هم پسرم شیر میپره توی گلوش و نفسش میگیره. بچه شما توی شیر خوردن مشکلی نداره؟ میخوام ببینم اینم به خاطر ریفلاکسه یا کلا پسر من نفس کم‌میاره

دکتر بردید بچه رو؟؟ چی گفت؟؟

بله عزیزم. گفت ریفلاکس درمان نداره. باید منتظر بمونی تا یک سالگی کم کم خوب بشه. فقط ۲۴ ساعت شبانه روز باید بچه شیبدار باشه. همین. رانیتیدین هم یک سی سی هر ۱۲ ساعت. وگفتن یک ماه دیگه باید دوباره برم