2777
2789

سلام خواهش میکنم کمکم کنید تجربه بچه داری ندارم بچه اولمه پسرم ۱۸ ماهشه هر وقت سرما میخوره سرفه های شدیدی میگیره و سینش خس خس میکنه بینیش کیپ میشه الان بردمش دکتر دو روز دارم شربت کتوتیفن و یه شربت گیاهی بهش میدم با یه اسپری ابی رنگ هر ۸ ساعت الان تغیری نمیبینم در خوب شدنش دکتر گفت الرژی داره بنظرتون ببرمش فوق تخصص آسم و آلرژی کودکان یا صبر کنم ؟تا کی این اسپری ادامه میشه ادامه داد؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
ببرش آلرژی داره...نمیدونم چرا اینقد زیاد شده دخترمنم آلرژی داره غذایی

اره واقعا بیماری های عجیبی امده واسه بچه های بیچاره زمان ما که اصلا این دکترا زیاد نبودن والا مریضی ها کمتر بود الان صدتا متخصص اومده

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم بچه بود اینجور بود اسیر بودم باهاش .بیشتر از اینکه به فکر درمان باشی باید پرهیز کنی از یه سری چیزا .بوی اسفند عطر و ادکلن بهش نخوره .پرتقال و کیوی و بادمجون بهش نده .مراعات کنی زودتر خوب میشه .بزرگ بشه کاملا خوب میشه در ضمن قرص برم هگزین عالیه اینو یه متخصص برای پسرم نوشت بگیر حتما بده پسرت 

عزیزم پسر منم بچه بود اینجور بود اسیر بودم باهاش .بیشتر از اینکه به فکر درمان باشی باید پرهیز کنی از ...

اره دقیقا منم اسیر شدم باهاش هر وقت سرما بخوره این مشکل واسش پیش میاد .خداکنه تو همین کودکیش تمام بشه و به بزرگسالیش نکشه

اره منم خیلی درگیرم دخترم ۶ ماهشه

عزیزم الهی زودتر خوب بشن این طفل معصوم ها واقعا زوده واسشون این همه مریضی و سختی

عزیزم الهی زودتر خوب بشن این طفل معصوم ها واقعا زوده واسشون این همه مریضی و سختی

اره بخدا دکتر گفت شاید تا دوسالگی طول بکشه رفع میشه منم خدا خامیکنم زودتر حل بشه دعاکنید ایشالا بچه شماهم شفا پیداکنه

نمیکشه عزیزم پسرم کلاس دوم سوم شد کاملا رفع شد.

خداروشکر 

اره بخدا دکتر گفت شاید تا دوسالگی طول بکشه رفع میشه منم خدا خامیکنم زودتر حل بشه دعاکنید ایشالا بچه ...

اخی عزیزم بردیش متخصص آسم الرژی؟الهی آمین

اخی عزیزم بردیش متخصص آسم الرژی؟الهی آمین

نه نبردم چون دکترش گفت آلرژی غذاییه یکی دوسال طول میکشه و تست آلرژی زیر سه سال دقیق نیس دیگه فعلا از چیزایی که آلرژی زاس دوری میکنیم ببینیم تاکی طول میکشه

نه نبردم چون دکترش گفت آلرژی غذاییه یکی دوسال طول میکشه و تست آلرژی زیر سه سال دقیق نیس دیگه فعلا از ...

انشالله که خیلی زود تمام میشه