2777
2789

بچه ها منو همسرم خیلی خیلی مراقب پسرمونیم همش خودم مراقبشم بعضی وقتها هم که میدم به همسرم یک دقیقه چشم ازش برنمیداره اما بازم یا میفته یا سرش میخوره به این ور اونور نمیدونم چرا اینطوری میشه ما هم که خیلی روش حساسیم داغون میشیم 

آررررره هست واقعا

من از اینکه مو توی غذام باشه متنفررررررررم😖 ولی در اکثر مواقع هر جا برم توی غذام مو هست....مامانم میگه چون حساسی اینطوریه😅

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
آررررره هست واقعا من از اینکه مو توی غذام باشه متنفررررررررم😖 ولی در اکثر مواقع هر جا برم توی غذام ...

سلام اره واقعا هرچی حساس باشی بدتره ما مثل چشمامون مراقبشیم حتی بعضی ها مسخرمون میکنن اصلا یک دقیقه نمیشینم اما بازم اینطوری میشه مثلا همین امروز یک بار افتاد یک بار سرش خورد به مبل یک بارم قابلمه اوردم بازی کنی ورداشت زد به سرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره واقعا هرچی حساس باشی بدتره ما مثل چشمامون مراقبشیم حتی بعضی ها مسخرمون میکنن اصلا یک دقیقه ...

سلام گلم🙋‍♀️

ای جااااااان عزیزم😅 مراقبش باشید ولی حساسیت بیش از حدم خوب نیست...اعتماد به نفس بچه میاد پایین😀

بزارید توی حال خودش باشه

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣