2777
2789
عنوان

شوهر بی معرفتم.خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 38 پست

سخت نگیر عشقم همین که به ذهنش خطور کرده که انگشتر بخره هم خوبه ولیکن نخریده باشه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه کن عزیزم ,دلت نازک شده شب تولدت, اولا که تولدت مبارک , دوما خب مرده دیگههههههه همینه , اخه نمیشه که مثل شما با کمالات باشه, اگه اینطور بود اسمشو میذاشتن بانو ,حالا خودتو ناراحت نکن دور خیز کن یه شیرینی تپلی بعدا ازش بگیری جبران شه, پاشو دندوناتو تیز کن واسه اون موقع , بجا انگشتر سرویس برلیان بردار

والا من برام کادو زیاد مهم نیست ولی کیک تولد رو باید داره واسم بگیره چون خیلی خوشحال میشم واسه اینکه یادم بوده....شمام حق داری منم بودم ناراحت میشدم آدم حداقل یه کیک دو نفره میگیره

شوهر من روزتولدم هم کیک گرفت هم کادو،ولی انقدباهام بحث ودعوا کرد که ازدماغم دراومد،چقدگریه کردم،هیچوقت یادم نمیره،تولدموخراب کرد،چون تو محل کارش بایکی بحثش شده بود سرمن بیچاره خالی کرد.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟