2777
2789
عنوان

اولين بيت!اهنگي ك دم دست ذهنتونه و دوسش دارين بگين😍

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 83 پست
ميشه معنيشو بگين بهم لطفا    

معنیش خوب نیستا اونطوری ذوق نکن:((

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
ميشه معنيشو بگين بهم لطفا    

من امشب میمیرم کسی نمیتونه جلومو بگیره

تو هم نمیتونی جلومو بگیری ستاره ها هم نمیتونن

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امشب میمیرم کسی نمیتونه جلومو بگیره تو هم نمیتونی جلومو بگیری ستاره ها هم نمیتونن

خييلي ممنون 😍😍😍

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
خييلي ممنون 😍😍😍

بذار برم رو فاز شاد😍

آخ بمیرم واسه اون لحظه که تنهایی باهام  

وقتی آرومی و زل میزنی اینجور تو چشام

خیلی فوری برس به دادم با تو حال غمی ندارم

من بمیرم واسه اونجایی که نزدیکی بهم

وقتی دستاتو سپردی توی تاریکی بهم

بذار برم رو فاز شاد😍 آخ بمیرم واسه اون لحظه که تنهایی باهام     وقتی آرومی و زل میزنی ا ...

چ حس خودي بهت داشتم😍حس ميكنم ادم نازنيني هستي :))

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

آغوش تو پناه طوفان من

جان میدهد به جان تو جان من

چشمان من کنار دنیای تو

فقط تماشای تو، تو آرزو تو

چ حس خودي بهت داشتم😍حس ميكنم ادم نازنيني هستي :))

عزیزم😍😍😍😘😘😘😘