2777
2789
عنوان

اولين بيت!اهنگي ك دم دست ذهنتونه و دوسش دارين بگين😍

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادلانه نيست بي تو سر كنم بي هواي تووووو

عادلانه نيست دورى من از دستاى توووووو

عادلانه نيست من بمانم و حسرت مدام

عادلانه نيست قسمتم از اين عشق ناتمام

رضا بهرام❤️

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸

بیا برقص س ک سی..به خاطر تمام کادوهات مرسییی.و....آقامون  جنتلمنه جنتلمنه این خانومم عشق منه عشق منه و..حالا بیاین وسط آها آهان.الکی خوشیم چیکار کنیم

نی نی سایتیا حتما کتاب «سه دقیقه در قیامت »رو بخونید .معجزه میکنه .

بشکن دلمو چون که من مهربونم

تا من باشم که وقت رفتن بتونم 

بشکن دلمو تا بشینم ببارم

آرزوم شه رد شی تو یه روزی از کنارم

علیرضا طلیسچی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
Loco contigo از dj snak عصر گوش دادم از عصر ورد زبونمه بقیشو که بلد نیستم تودماغیش میکنم

😑وای من یکی دو هفته پیش همش اینو میخوندم از بس هی گوش میدادیم با دخترم دیگه تهوع گرفتم ازش😂

میمیرم بعد تو

ولی بعده تویی که وجود نداره

میمیرم بعدتو

دیر و زود نداره...

چی بودم قبل تو

چی شدم بعد تو

پشت هم میبازم...

اونقدر سنگی که

از تو بُت میسازم

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎