2777
2789
عنوان

یعنی واقعا کسی نیس بخواد زایمان طبیعی کنه؟؟چرا همه میگن سز

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 87 پست
یه نفر میشناسم طبیعی کرد  گشادی گرفت حتی اونجاشو عملم کرد خوب نشد شوهرش با دوتا بچه طلاقش داد و ...

وااای چه وحشتناااااک

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشقققق طبیعی ام

ولی هربار بحثش میشه حال ندارم برم تو دعوا

من ترجیح میدم ی شب درد تحمل کنم

و تموم شه

تا این ک دو سه هفته لنگ جوش خوردن بخیه هام باشم

اونایی ام ک میگن اصن درد نداره ب نطر من غیر ممکنه

من ورزشکار نیستم یا... ک عصلات شکمم خوب جوش بخورن و میدونم همون ی لایه کوچک چربی هم حالا حالا ها جوش نمیخوره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دوست منم طبیعی بود .گوشت اضافه در اورد .خیلی مشکل داشت موقع رابطه .

آره بابا خیلی سخته آدم چرا زندگیه خودشو الکی پرپر کنه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
دوست منم طبیعی بود .گوشت اضافه در اورد .خیلی مشکل داشت موقع رابطه .

این حرفا رو چرا پیش ی باردار میزنید ک میخاد طبیعی زایمان کنه؟؟ الان کمکه این صحبتا؟؟؟😐

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
من سزارین کردم .خیلی خوب بود .چند ساعت بعدش راه میرفتم وکارهام رو میکردم.

تهرانین؟؟بنظرتون من بخام تاریخ سز مشخص کنم بعد برم تهران بمونم اونجا زایمان کنم امکانش هس؟

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
اخه من شهرستانم فک نکنم سز اختیاری کنن  البته من تحقیق نکردم

همه بگن برو توچاه باید بری؟

اگر فیزیک بدنت برای زایمان مناسبه و ازنظر دکتر مشکلی نداری یه مامای خصوصی بگیر و طبیعی زایمان کن 

خیلی شیک خیلی عالی

درضمن داری زایمان میکنی  ؛  از استینت که درنمیاد

درد داره ولی باومدن بچت همه چیز فراموشت میشه😊☺😊☺😊☺☺

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
این حرفا رو چرا پیش ی باردار میزنید ک میخاد طبیعی زایمان کنه؟؟ الان کمکه این صحبتا؟؟؟😐

خیلی منو ترسوندن 

یعنی باید برم سز😢

من میخوام سزارین بشم بخاطر اینکه نمیتونم درد شدیدو تحمل کنم همینکه جاریم بعد طبیعی اوردن گشادی واژن گرفت و عمل کرد با اینکه بدن با بدن فرق داره اما ترسیدم

خدایا میدانم که میبینی...
2 ساعت اتاق زایمان بودم... نتونستم زایمان کنم بردنم اتاق عمل سز شدم... فقط سز البته طبیعی به سن طر ...

من ۲۵ سالمه 

اولین بارداریمه 

اصلااااا نمیتونم تصمیم بگیرم چیکارکنم اینجام سز ۷ تومنه 

هرشبم اگه بچه رو نگه دارن ۲ تومن میگیرن 

والا همه از ترسشون میگن سز.نمیدونن که عوارضش زیاده و بعد از بهوش اومدن لذت از بچه نمیبرنو فقط درد می ...

مرسی عزیزم حرفات بهت ارامش داد

خیلی منو ترسوندن  یعنی باید برم سز😢

من سه تاطبیعی اوردم . بازهم ترجیح میدم بیعی رو به سز😅

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔