2777
2789
عنوان

یعنی واقعا کسی نیس بخواد زایمان طبیعی کنه؟؟چرا همه میگن سز

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 87 پست
من طبیعی بودم و راضی ام

دردش وحشتناک؟؟؟میدونم بدن ها فرق دارن 

اما قابل تحمل نیس ؟؟؟

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
طبیعی خیلی خوبه  من خودم سزارین بودم اینو میگنم

چرا عزیزم میشه بگی دلیلتو

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر میشناسم طبیعی کرد  گشادی گرفت حتی اونجاشو عملم کرد خوب نشد شوهرش با دوتا بچه طلاقش داد و رفت

یه نفرم طبیعی کرد سرخوردگی مهره گرفت کمرش مشکل پیدا کرد حالا نمیتونه راه بره 

اگه بدنت ظرفیتشو داره طبیعی اگه نه سزارین

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

تو سايت همه ميگن سز ولى دور ورم هركى رو ميبينم طبيعى اورده از اشنا بكى تا غريبه حتا دوقلو 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

منم طبیعی میخوام زایمان کنم ب نظرم بهتره تا سز. 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

عزیزم طبیعی درسته دردداره ولی وقتی بچه دنیابیاددیگه راحت میشی یه خانم بامن زایمان کرده بودسزارینی بوداینقدجیغ میزدشباازبس که دردداشت دونفری بلندش میکردن راه بره

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت

نه طبیعی اصلا وحشتناک نیس جدی میگم خودم طبیعی زایمان کردم باید تکنیک تنفس رو بلد باشی و امادگی داشتهباشی باور کن خیلی راحته و زودم خوب میشی

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
من احتمال ۹۹ درصد زایمانم طبیعیه اگه سز اجباری نشم

اولین بارداریتون؟؟؟؟شهرستانین شمام؟؟؟

منم نمیدونم چرا انقدر میخوان وحشتناک جلوه بدن 

من بار اول که رفتم قسمت زایمان تصور شکنچه گاه داشتم ولی اصلا اینجوری نبود ماناها هم خیلی مهربون بودن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏