2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی

631 بازدید | 64 پست

دوستای مذهبی

شما تو زندگیتون چ کارایی انجام میدید برا خدا؟ یه ذره اعمال عبادی ک در طول روز انجام میدین مینویسین؟ 

میخوام الگو برداری کنم 💜

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا بتونم قرآن میخونم

مثلا روزی چند آیه؟ 

ترجمه شو میخونین یا خود آیاتو ؟

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نمیخواد کار زیادی بکنی

فقط سعی کن از گناه دور باشی همین راه اصلیش همینه

فیض و رحمت رو بعدش خدا خودش نازل میکنه

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
نمیخواد کار زیادی بکنی فقط سعی کن از گناه دور باشی همین راه اصلیش همینه فیض و رحمت رو بعدش خدا خود ...

خب خیلی سخته ، میدونین انگار اون اراده ی محکم در من وجود نداره 

شما چ میکنین ک ارادتون قوی تر میشه؟

ما تو خانوادمون هر هفته چله یاسین داریم مثلا هفت خواهر برادریم تقسیم میکنیم هرهفته هم به نیت یکیمون ...

چ عالی 💜💜💜💜💜💜💜

من ترجمه صوتی هم گوش میدم خیلی خوبه

از نرم افزار خاصی استفاده میکنین؟

من مذهبی نیستم ولی همین که به اطرافیانم کمک کنم و اگه درحد توانم باشه به کسی کمکی کنم یا روزی که پشت سر کسی غیبت نکنم یا روزی که کسیو قضاوت نکنم دلیو نشکنم به شوهرم محبت کنم باهاش صداقت داشته باشم که اینو همیشه دارم...اون روز احساس رضایت دارم از خودم و ارامش دارم..

جاوید عشق مامان
ذکر شمار بگیر دستت اجی  زیارت عاشورا معجزست تو زندگی، شاید خوندنش 5 دیقه وقت بگیره ولی بینهایت ...

ممنونم 💜 قبلا حیلی خوب بودما الان خیلی تنبل شدم 😔 همش میگم از فردا بعد فردا ک میاد 😑