2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 64 پست
شما هرروز این اعمالو انجام میدین؟ میدونین من مثلا دوروز انجام میوم یعد انگار یهو بی حوصله میشم ول می ...

کم کم شروع کردم.هرکس ظرفیت وتوانش هراندازه کشیدانجام میده.سعی کن هر روز یک مرتبه هم شده زیارت عاشورابخونی و نمازاول وقت معجزه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای فرج و سلامتی امام زمان بخون 

آیه الکرسی،نماز غفیله،وان یکاد، قسمت سلام به امام حسین از زیارت عاشورا و صلوات امام رضا و کلی مثل این دعاها تو مفاتیح پیدا کن😉

خیلی التماس دعا😢😢🙏🙏

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
بستگی داره تا بتونم هرشب سوره واقعه رو میخونم یاسینم زیاد میخونم ختم قرآنم دارم اونم تا بتونم میخونم ...

از این گروه ها خیلی دوس دارم عضو باشم ، انگار ی نیروی محرکه س ، کمک میکنه برا با انگیزه تر شدن

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
از این گروه ها خیلی دوس دارم عضو باشم ، انگار ی نیروی محرکه س ، کمک میکنه برا با انگیزه تر شدن

اره عزیزم خوبه هرروز به نیت یکی از اعضای گروه میخونیم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ارتباط قلبی رو کم کم زیاد کن پله پله برو جلو یهو نمیشه رفت خلاصه اینکه بعضی وقتا ادم دلش اقبال دار ...

امضاتون چه زیباست  

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

دعای فرج و سلامتی امام زمان بخون  آیه الکرسی،نماز غفیله،وان یکاد، قسمت سلام به امام حسین از زی ...

عزیزم هر حاجتی دارین ایشالله بهش برسین ، 

اینا رو هرروز چجوری انجام میدین؟ من فراموش میکنم بعد اخر شب میشه میگم قردا ایشالله بعد هرروزم همینجوری میگذره 😐

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
شغل دارم ، ولی عیبتو چجوری ترک کردین خیلی سخته😑

آره واقعا

مخصوصا اگه پایه داشته باشی

با اون طرف کمتر صحبت میکنم

دیگران که شروع میکنند به غیبت کردن

خیلی خودم رو علاقمند نشون نمیدم

طرف دلسرد میشه خودبخود

عزیزم هر حاجتی دارین ایشالله بهش برسین ،  اینا رو هرروز چجوری انجام میدین؟ من فراموش میکنم بعد ...

بعد از نماز بخون 

قرار نیست یهویی شروع کنی 

مثلا با خودت قرار بزار هر روز ۳تا توحید بخونی که ثواب ختم قرآن داره

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
بهد اگه از کسی خیلی ناراحت باشین چ میکنین؟ جایی نیاز ندارین ک خودتونو خالی کنین؟

من میسپرمش به خدا و وقتی خیلی ناراحت باشم مشخصه ک ناراحتم همسرم میپرسه منم بهش میگم  میدونم کار خوبی نیست کافیه ی چند روز آدم توی خودش نگه داره و صبوری پیشه کنه

تا امروز بعد از ۱۵ سال حتی یک بارم پشت خونواده شوهرم پیش مامانم و خواهرم حرف نزدم هر چقد دلخور باشم ...

واقعا خوشا ب حالتون من ک همچین اراده ای ندارم 

،انشالله  ک بتونم مثل شما شم

هر روز زیارت عاشورا

بعد نماز صبح سوره یاسین

تازگیام شروع کردم هرروز2 رکعت نماز برا سلامتی و تعجیل درفرج امام زمان میخونم

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تفسیر قرآن، زیارت عاشورا، صلوات ، دعای عهد و فرج اینا باضافه نماز جماعت و نماز جمعه رو خیلی دوست دارم و انجام میدم.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹