کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ناراحت بود از اینکه چرا سلبریتی ها طرف ارمانو گرفتن میگفت منم مادرم ی بچه داشتم چندساله هیچ نشونی حتی تار مویی ازش ندارم میگفت بابای ارمان گفته سخته برای بار اخر بچت رو ببینی و بخواب خداحافظی کنی ولی من چی بگم که ایکاش حداقل میدونستم اون شب اخر دیگه دخترمو نمیبینم و تا صبح پیشش میخوابیدم😔گفت فقط بخاطر دل خودمو شوهرم یه ماه دیگ مهلت دادم وگرنه ارمان دخترمو کشته و اینا
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ای وای منم اینو شنیدم... اصلا نرفتن جای بهشون سر بزنن.. چه برسه به رضایت.. چقدر از خودشون مطمئن بود ...
نمیدونم
مامان غزاله گف این یک ماه فرصتو من داذم ب ارمان ک شاید بگه جسد دخترم کجاست
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
ای وای منم اینو شنیدم... اصلا نرفتن جای بهشون سر بزنن.. چه برسه به رضایت.. چقدر از خودشون مطمئن بود ...
گفته اینا شش ساله من ندیدمشون یهویی الان تازه که موقع اعدام رسیده اومدن فقط میگن رضایت بده اصلا حالی از دب من نمیپرسن فقط دنبال کار خودشونن که راه بیفته
هووووف😔 خب اخه چیکارش دارن برن پیشش؟ برای چی گریه کنن؟ پسرشون درسشو میخونه، احسان و پرستویی ...
وای ی لحظه فک کردم داری جدی میگییییی دختر.
داشت میگفت بعد از ۶ سال مامان ارمان اومد محل کار من نه پشیمون بود ن چیزی منم دوست ندارم ب پام بیفتن ولی حداقل میتونستت ابراز همدردی کنه گفت ارمان بی شک قاتل هست ولی حداقل موقع اعدامش لحظه ی اخر مامان باباش می تونن ببیننش من چی؟ من حتی نتونستم یه تار موشو نگه دارم حتی نتونستم بغلش کنم و اگه میدونستم لحظه ی اخرشه شب قبلش بغلش میکردم و میخوابیدم
به عکس پروفایلم گیر ندهاستارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
صدا بود ولی خیلی ناراحت کننده بود میگفت ما خیلی از خانواده پسره خواهش کردیم یه نشونی چیزی بدن ما یه مو از دخترمون پیدا کنیم تو این مدت، بعد میگفت خانواده آرمان اصلا این مدت پیش ما نیومدن بعد ۵ سال و ۱۰ ماه اومدن با گریه محل کار من و مغرورن و این حرفا،بعد گفت هی نگین تو زندان درس خونده نمک به زخم من نپاشین دختر منم دانشگاه قبول میشدو دوستاش همه ازدواج کردنو منم کلی ارزو براش داشتم تک فرزندم بود،دیگه گفت که با پرویز پرستویی و علیخانی اینا نشست داشتیم گفتم شما مگه از دل من خبر داشتین که این پستارو گذاشتین؟ گفت البته اونام سرشونو انداختن پایینو این حرفا