2777
2789

سلام..من از روز دوازدهم سیکلم از کیت مدیکور برای تخمک گذاری استفاده کردم...روز سیزدهم سیکل سونو رفتم که گفت مایع کمی دیده میشه وسایز فولی 17م م بود..کیت هر روز ساعت 12تکرار کردم که روز پانزدهم تقریبا خط تست هم رنگ خط کنترل ظاهر شد .روز شانزدهم خط تست پرنگ تر از خط کنترل شد وامروز روز هفدهم دوباره خط تست هم رنگ خط کنترل شد...به نظرتون تخمک من کی ازاد شد؟واینکه روز شانزدهم که خیلی پررنگ بوده تخمک ازاد شده بود یا میخاست در چند ساساعت دیگش ازاد شه؟تجربه دارا کمک کنید..به نظر خودم اونروز که خیلی پررنگ شد ازاد شده بوده وهورمون ال اچ به اوجش رسیده...نظر شما چیه...تشکر

وقتى خيلى پررنگه ميشه يعنى ازاد شده

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودمم همین بود شب قبلش من اقدام داشتم...دعا کنید برام

ان شاءالله زود مامان ميشى عزيزم منم تو اقدامم واسم دعا كن گلم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

استارتر تو این ماهی که این کیت هات رو استفاده کردی باردار شدی؟

چند تا اقدام داشتی؟ کدوم روزها؟

الان دوباره بارداری به سلامتی؟ تو این بارداریت چند تا اقدام داشتی؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
استارتر تو این ماهی که این کیت هات رو استفاده کردی باردار شدی؟ چند تا اقدام داشتی؟ کدوم روزها؟ ...

نه ماه بعدش باردار شدم...اخه این پررنگه گولم زد من فک کردم تمومه دیگه مال روز شونزدهم مثبت شد..منم تا ردز هفده فقط اقدام داشتم..به بعد کیتم نزدم واقدام نداشتم..جور نشد اقدام ها ادامه بدم..ولی ماه بعدی دو بسته گرفتم از روز 14 زدم روز19سیکلم پرنگ شد ومن فهمیدم تخمک گذاریم دیر بوده...واین ماه که باردار شدم خیلی بیخیال بودم واینکه شب درمیون اقدام داشتم..مرتب تا اخر سیکلم..کیت خوبه خصوصا اگه چند ماه تکرار کنی قشنگ دستت میاد کیه تخمک گذاریت...من این ماه اصلا علایم تخمک گذاری نداشتم همیشه خودم از رو ترشحاتم میفهیدم ولی این ماه اونجور نبود..برای همین بیخیال بودم

نه ماه بعدش باردار شدم...اخه این پررنگه گولم زد من فک کردم تمومه دیگه مال روز شونزدهم مثبت شد..منم ت ...

استارتر عزیز تاپیکاتو میخونم اخه منم یه دختر دارم و میخام انشالله دومی پسر بشه ،شما یه شب درمیون اقدام کردین ؟ اخه شنیدم واسه پسردار شدن روزتخمک گذاری نهایاتا ۲بار باید اقدام باشه که ؟