2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست

خب با این شرایط مجبوری ایل و تبارتو اونم از نوع بی درکشو دعوت کنی وااا دیوونه ای تو دختر

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔😔😔😔دلم بحال بی کسی خودم میشوزه

مطمئتی اونی ک گفتی مادرته؟؟؟؟😔

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا

مادرتون مسئولیتی در مقابل شما ندارن شما ازدواج کردین خودتون خاستین دوتام بچه آوردین به نظرم منطقی نیست از ایشون انتظار داشته باشین اگه بهتون کمک کنن خیلی خوبه لطفشونه اگه ن هم وظیفشون نبوده 

حالم از دخترایی که مادر رو کلفت می‌دونن بهم میخوره خدا کنه دختر خودمم مثه خودم حرمت مادر رو نگه ...

چ حرفااااا

پست هامو لایک کنید

من که می‌دونم خوشتون اومده

صفحه 5واین صفحه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
ن واقعا نیست... هیچ چیز عجیب و غریبی نیست مادر.همین تفکرات باعث میشه انتظار بیجا داشته باشیم ازشون&n ...

چرا هست. من هم خودم مادرم. هم مادرم رو بدون اینکه حتی ازش بخوام محبتهای بی دریغشو میبینم. هم عمه هام که نوه دارن و خیلی های دیگه ... همکارام و دوستام که شاغلنو مادرهاشون با عشق نوه ها رو نکه میدان. یکبار به مادرم گفتم میخوام پسرمو بزارم مهد کی ازم دلگیر شد که چرا پسرمو نمیخوام پیشش بزارم نگهداره . درحالی که تنها هم نیست و براش زحمتم داره ... این عشقه. و مهربانیه . و کمک به بنده های خدا  با هز نسبتی خدا رو خوشحال میکنه ... اگه شما قبول نداری نظرت روی چشمام عزیزم. 

البته بی احترامی به مادر در هیچ صورت تایید نمیکنم . همونقدر که مادرم بهم عشق داره منم یه اخم رو پیشونیش ببینم دیوونه میشم.

واقعا یعنی هنوزم هستن آدمهایی مثه تو که انقد بیشعوری خخخخ مامانت گفته بیا دنبالم ببر خونت گف ...

کسی دم از شعور میزنه که اونو‌ داشته باشه !!که شما با این کمالاتت کامل نشون دادی که چقدر داری !!اونی که بهت گفته به والدینت احترام بزار تا برکت بیاد تو زندگیت نگفته دل شکستن چقدر تاوان داره ؟چه راحت قضاوت میکنین و حکم میدین وادعای مسلمونی میکنین 

حالم از دخترایی که مادر رو کلفت می‌دونن بهم میخوره خدا کنه دختر خودمم مثه خودم حرمت مادر رو نگه ...

با تلخی بهش گفتین ... شما که انقدر بزرگوارین و برای مادر احترام قائلین عزیزدل من . ایشونم مادره . خدا کنه دلش نشکسته باشه

با تلخی بهش گفتین ... شما که انقدر بزرگوارین و برای مادر احترام قائلین عزیزدل من . ایشونم مادره . خد ...

عزیزم درسته من زبونم آمدهچون بشدت دلم میسوزه

حتی تو یه تاپیک دیگه که یه خانم نوشته بود

مادر شوهرش داره شوهرشو سرد می‌کنه

چن تا راهکار دادم

ولی باتندی تمام

آخرم اون خانم گفت خیلی راهکارهای خوبی میدین

مگه چند سالتونه؟

نکنه مشاورین؟؟

خخ

منم گفتم نه مشاور نیستم 29سالمه

اولش م با کلمه ی

آخه چقدر بعضی زنا کم دارند

شروع کردم🙈🙈

با لحن تند

ولی خیلی خوشش اومد

گفت تو زندگیم هیشکی اینجوری راهکار نداده

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
واقعا یعنی هنوزم هستن آدمهایی مثه تو که انقد بیشعوری خخخخ مامانت گفته بیا دنبالم ببر خونت گف ...

ساعت یازده شب بود باید برای بچه م غذا می خریدم به عشق خونه ی مامان جون اومده بودن بیرون دو ساعت توی ترافیک بسته شده بودن توی صندلی ماشین مامان جونم  بهمون فهمونده بود لازم نکرده بیاین اینجا می خواین تنها نباشین منو ببرین... عین خیالشم نبود خواهر و بابام خونه هستن... حال یه ادم سرگردونو تصور کنید با تو تا بچه ی نق نقو و گریان و گرسنه تو ترافیک گیر افتادم راهمون نداده تازه می گه بیام دنبالم خیابونا هم کیپ کیپه.‌.. ولی راست می گین . من بیشعورم.‌..

عزیزان من متنی رو تو یه صفحه نوشتم

میخام دوباره همین صفحه ارسال کنم

چیکار کنم؟؟

در مورد جواب خانمهایی که فک کردند توهین کردم

توضیح دادم

صفحه 6آخرین متن

ساعت یازده شب بود باید برای بچه م غذا می خریدم به عشق خونه ی مامان جون اومده بودن بیرون دو ساعت توی ...

عزیزم بقیه شو توضیح دادم

هم از کلمه بیشعور

هم کارهای مادر خودم