2777
2789
عنوان

امروز مهمون دارم اما😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 140 پست

استارتر کاش خودم دوست جون جونیت بودم خودمو بهت میرسوندم بچه ها رو نگه میداشتم بازی میکردیم😍خودتو نارحت نکن عزیزم بخودت انزژی بده بزار خاله هات هر چی میگن بگن تو خودت باش

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

جسارتا شما وقتی تعداد بالا مهمون دعوت میکنی در حالی که بچه کوچیک داری خونه ات هم بزرگه مسئولیتش با خودت و همسرت هست

یا کمکت کنه یا کارگر بگیره

باور کنید دیگران نسبت به ما وظیفه ای ندارن 🌹

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مامانم خیلی کم کمکم می کنه جالبه خودشون فکر می کنن خیلی کمک می کنن ولی انگار نمی شه هم توقع کرد فقط آدم دلش می سوزه. من چند وقت پیش شوهرم نبود تازه بابام برده بوده ش جایی یه شب با دوتا بچه م خونه شون موندم بعد اومدم خونه. بعد دوباره یه شب بعدش شوهرم کار داشت رفت شهرستان منم سر خوش یه ساعت بدو بدو کردم لباس جمع کردم کلی بچه هام شادی کردن که یه شب دیگه برم اونجا نزدیک خونه شون بودم زنگ زدم ببینم خونه هستن گفت رفتم خرید گفتم من دارم می یام خونه ی شما می خوای بیام دنبالت. گفت نه اگه می خوای بیا دنبالم منو ببر خونه تون ( یعنی نمی خواد تو بیای). منم خیلی دلم شکست دور زدم رفتم خونه مادربزرگم بعدم اخر شب برگشتم خونه ی خودمون. دوباره ساعت ۱۱ زنگ زده خواستی بری خونه تون بیا منم ببر. منم راستش اینقدر بهم بر خورده بود اصلا دلم نمی خواست بیاد خیلی هم دیر وقت بود گفتم نمی خواد الان دیره خواستی فردا می یام دنبالت. از اون روزم خیلی کم رفتم خونه شون نمی دونم به بابام چی گفته اونم زنگ نزده بگه بیاین. به خدا منم خیلی دلم شکسته آخه تو این دوره و زمونه به جز اینا کی رو داریم اونا هم نخوان به دادمون برسن. توقع ندارم ولی درست نیست کاری کنن حس بی کسی کنیم. ببخشید دلم پر بود چقدر طولانی شد.

عزیزدلم تا کی باید مادرامون جور مارو بکشن؟ چرا همیشه فقط توقع داریم سعی کنیم خودمون از پس کارامون بر ...

اره بخدا گناه دارن اونا بچه داریشونو کردن یه خونه زندگی و وظایف جداگانه دارن که باید هرروز اونارو انجام بدن منکه دلم نمیاد مامانم بیاد کارهای خونه منو هم انجام بده به حد کافی زحمت خودشو کشیده اگه بهشون کمک نمیکنیم لااقل توقع نداشته باشیم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره بخدا گناه دارن اونا بچه داریشونو کردن یه خونه زندگی و وظایف جداگانه دارن که باید هرروز اونارو ان ...

از بس بقیه مامانا انجام دادن یه نفرم دلش نخواد کمک کنه میشه آدم بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عزیزم مگه مجبوری مهمون دعوت کنی با این وضعیت؟؟؟اونم کسایی ک درک ندارن و مسخره میکنن یا کنایه میزنن؟؟؟

هیییییچ کس هیییییییییییچ کسی توی دنیا مهمتر از خودت و بچه هات و شوهرت نیستن،تا میتونی ارتباطتو با کسایی ک میدونی اینجوری ارتباط باهاشون باعث عذابت میشه رو قطع کن.

ادما باید با کسایی ارتباط بگیرن ک باعث شادی و خوشحالیشون میشن،بدون کنایه،دردسر و عذاب!

درک خانواده مادرم خییییلی پایینه.....

عزیزم مشکل خودشونه ک درک ندارن!

همه میدونن با وجود بچه خیلی سخته

ارامش خودتو حفظ کن ب بچه هاتم سخت نگیر جلوی دیگرانم بیشتر بهشون احترام بذار

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
😔😔😔😔😔😔دلم بحال بی کسی خودم میشوزه

مامانت کمی تندرفته،ولی خودمونیم چرابچه هات اینجورن،

مهمونی گرفتی؟

حالاکه مهمونی گرفتی،چرابا بی برنامگی،

منم دوقلوداشتم،وبدون کمک حال،

منم خیلی جاهادلم به حال خودم میسوخت که دلسوز نداشتم،کم کم یادگرفتم،به جای اینکه از جون خودم برامهمونی مایه بزارم،برای بچه هام وشوهرم و خودم مایه بزارم،وقتی اطرافیانم انقدر بی درکن،

کمی به عزت نفس خودت احترام بزار

درک خانواده مادرم خییییلی پایینه.....

عزیزم اصلا ناراحت نباش. منم حامله بودم با یه بچه 4ساله که فوق العاده شیطون بود.شرایطی پیش اومد که مهمونام مجبورشون بیان خونم. 17نفر بودن.کمک دستی نداشتم. به کسی رو نزدم. چون همه چشم داشتن و شرایطمو دیدن.

کسی نیومد کمکم.

الان منم اینقدر روی خودم کارکردم مثل خودشون شدم.نمونه واضحش دیروز برا خواهر ناتنیم خواستگار میومد زن بابام زنگ زد ک برم.میدونستم برا حمالی میخاد برم. منم با دوتا بچه هام تو خونه گرم و نرمم تکون نخوردم. چشمشون کور همونجوری ک برا خوشگذریاشون خودشون دور هم جمع میشن برا اینکاراشون هم خودشون بیان. 

فدای سرررت عزیزم ک کسی نیومد و منتی روی سرت نیس. خدا بخاد مهمونیت با ابروی هر چه بیشتر تموم میشه. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عجبا!!! خودت مهمون دعوت کردی. مگه مامانت بهت گفته دعوت کن که حالا ازش توقع کمک داری؟؟؟

وقتی دعوت کردی حتما توانشم تو خودت دیدی، اگه حالا گیر کردی کسی جز خودت مقصر نیست

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )