2777
2789
عنوان

امروز صب که پاهاشو دیدم

457 بازدید | 29 پست

سلام دختر ۱۰ماهه ام چند روز پیش روی پیشونیش زبر شد و کلی دونه های زیر پوستی زد بیرون .دوتا دونه روی یکی از دستاش و پاهاشم زیر پوستی بود و مشخص نبود زیادولی صبح که شلوارشو باز کردم دیدم خیلی بیشتر و مشخصتر و قرمزتره نگرانم به نظرتون چی میتونه باشه ؟تا ببرم دکتر ۸ساعتی طول میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان داره بیماری فصلی گرفته باشه 

دکتر باید ببینه حتما 

خواهر زاده منم شده بود گفت از خشکی زیاد پوستشه دارو داد خوب شد یه شامپو و لوسیون هم داده تا آخر عمرش بزنه 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .

اگزما 

آلرڗژی 

گرما 

یا اینکه اگر شیر خودتو میخوره احتمالا شما چیزی میخوری که باعثشه 

من دوروز خرمالو و موز خوردم 

سه روز بعدش پسرم همه‌جاش دونه‌های ریز و طرخ شد در حدی که فکر کردم سرخکه 

بردم پزشکش گفت بخاطر گرماست حالا یا گرمش شده یا گرمی خوردی 

دیگه نخوردم پسرم خوب شد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یه روز درمیون میدم .بلدرچین هم تخمشو میدم .گاهی هم با شیر پاستوریزه پوره میکنم و میدمش

این چیزی که می‌گی آلرژیه. چون تخم مرغ هشت ماهگی شروع می‌شه من شکم به اون رفته. به هر حال ببر دکتر. نگرانم نباش چیز خاصی نیست

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.