2777
2789
عنوان

امروز صب که پاهاشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 29 پست
اگزما  آلرڗژی  گرما  یا اینکه اگر شیر خودتو میخوره احتمالا شما چیزی میخوری که باعث ...

منم اولین چیزی که به ذهنم رسید مخملک و سرخکه خیلی میترسم.خداکنه همین الرژی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولین چیزی که به ذهنم رسید مخملک و سرخکه خیلی میترسم.خداکنه همین الرژی باشه

نیست نترس خیالت راحت باشه 

اونا تب و بدن درد و بیقراری و بی‌حالی  داره پزشک پسرم گفت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

احتمالا ویروسیه پسر من که اینجوری بود دکتر گفت چیزای مقوی بهش بده که بدنش بتونه رفعش کنه همینم شد البته با عرق کاسنی هم میشستمش

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه بدنش که یخه دخترم .سرحالم هست و داره اتیش میسوزونه.خخخ

ای جانم😍😍😍

خیالت راحت پس

اذیتش نکن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عه ...عزیزم چیزای مقوی مثل چی؟پسرتون چند وقتشه؟

اونموقع یه سال و نیمش بود قبلش علائمی مثل سرماخوردگی خفیف داشت و زود رفع شد دکتر گفت اینم ویروسه مثل سرماخوردگی

مقوی مثل آبگوشت و انواع میوه ها مخصوصا سوپ

آب ماهیچه و سیب خیلی خوبه و شربت لیمو و عسل

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اسی جان دخترتو بردی دکتر ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .