2777
2789
عنوان

راه حل رهایی از بوی بد عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست
من یه مدت زینک زدم مثل چندتا غده زیر بغلم زد

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

منم میزنم چند وقتیه😨😨😨😨😨😨

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 منم میزنم چند وقتیه😨😨😨😨😨😨

زینک نزن دیگه درسته جلو عرق کردنو میگیره ولی غده میزنه شاید خطرناک باشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نهایت بو گرفت برید دسشویی دستتونو خیس کنین مایع بزنین بکشین زیر بغلتون بعدم با دستمال تمیز کنین یا ا ...

ن بابا نمیره مگه الکیه 

برای من که از  ااخل حمام شروع به تعریق می کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم  میشه بگی چه خطری؟

عزیزم زیر بغل خانمها یکی از حساسترین بخشای بدنشه که پر از غده س که این غده ها به سینه وصله و تحریک کردنش فوق العاده خطرناکه

دکترا مصرف زیاد مام و اسپری و اپیلاسیونو ممنوع کردن مصرف بی رویه زینک هم باعث تحریک این غده ها میشه

دختر خاله من با مصرف مام خودمم با اپیلاسیون غده دراوردیم جاریمم یکسال بیشتر زینک مصرف میکنه مشکلیم نداره

سیستم بدنیها فرق داره

دکتر به دختر خاله من گف بعد دوش گرفتن لیمو بکش زیر بغلت تا دوش بعدی دیگه زیر بغلت بو نمیده مشکلشم واقعا حل شده شمام تست کن

من خودم مام پودری استفاده میکنم خیلی راضیم

عزیزم زیر بغل خانمها یکی از حساسترین بخشای بدنشه که پر از غده س که این غده ها به سینه وصله و تحریک ک ...

ممنون عزیزم از توجهت😘😘 

منم بخاطر مضراتی که مام داره و می گن اکسید الومینیوم داره و خطرناکه استفاده نمی کنم 

و دنبال یه راه حل طبیعیم

لیمو رو بارها و باره امتحان کردم

برای  من حداقل بی نتیجه بوده

حنا؟؟چه جوری؟رنگ نمیگیره زیربغلتون؟اثر گذاریش چه مدته؟

من خودمم اینجاازخانمی شنیدم 

خودمم روبارداری کلاسیستمم بهم ریخته بودعرقام ناجوربومیداد

دیگه یه کوچولوخمیردرست کردم باابوحنازدم زیربغلم پنج دقیقه بعدشم شستم من بااون یه باردیگه عرقام بونمیده ولی اون خانم گفت درهفته یه باربزنین

فک کنم کاملاهم بی خطره

ممنون عزیزم از توجهت😘😘  منم بخاطر مضراتی که مام داره و می گن اکسید الومینیوم داره و خطرناکه ...

زاج رو پودر کن بریز تو جای مام که تموم شده بزن من استفاده کردم اونم خوب بود