2777
2789

بچه ها تروخداااا واسه تایپیک اخرررم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستممم😭😭😭😭😭

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

من 60 بودم شده بودم 76 

بعد زایمان سریع برگشت وزنم به 65

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاق که نبودم،۶۸ بودم شدم ۷۸،بعد زایمان بازم همون ۶۸ شدم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من ک لاغر بودم تا الان 15کیلو اضافه کردم تازه 1ماه و خورده ای دیگه مونده تا زایمانم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

۷ ماهمه ‌....۶۷ بودم شدم ۷۶

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍