2777
2789
عنوان

برای خودم خون گریستم

493 بازدید | 48 پست

سلام .اسم من میتراست.توی یک خانواده فرهنگی بزرگ شدم.دختری با چشم های درشت و پوست گندم گون مثل جنوبیها.بسیار مهربون و احساساتی.منو منوچهر در دوره دانشجویی با هم آشنا شدیم .اون موقع اسم من محیا بود.اسم عوض کردنم ی داستان مفصل داره.منوچ پسر خیلی خوشگلی بود همه دخترای کلاس عاشقش بودن.بعدا فهمیدم دخترای فامیلشون هم عاشقش بودن.ی پسر بااعتقادات معمولی و خانواده معمولی .کلا همه چیزش معمولی بود .اما به شدت زیبا بود .مغرور بود و رفتاراش کاملا پسرونه .چیزی ک باعث جذب با خانمها میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا از اسم منوچهر حس خوبی نمیگیرم 

بخصوص وقتی مخفف میشه منوچ 😫😫

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مث رمان ابکی ها میمونه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

داستان زندگی تو میگی ؟

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

باید راجع به منوچ چیزهایی هم بهتون بگم اینکه خیلی نق نقو هست و گاهی به ی جیزایی گیر میده یعنی غیرتی میشه.خلاصه ما مثل دوتا کفتر عاشق بعد اشنایی هی پشت گوشی بق بقو کردیم.من توی دلم هزارتا قند سابیدم.خودمو منوچ رو تصور میکردم تو لباس عروس و دامادی.منوچ قوم ی هست.من جنوبی

ملوووچک😂😂

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

دقیقا رمانای تلگرامی اینجوری شروع میشه...

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))