2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 99 پست
دور از شتر بخواب خواب اشفته نبین اگه واقعا حرمتت رو حفظ نمیکنن سعی کن رفت وامدت به حداقل ممکن برسونی ...

مثلا مادرشوهرم زنگ میزنه نمیگ بمن سلام خوبی من می پرسم بزور جواب میده خوب من کسی جایی زنگ میزنه نباید سلام کنه چطوربرابقیه بلده برامن بلدنیست نمیگم فحش میده نه اما بارفتارها کاراشون تحقیرم میکنن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
قبول نیس ک بزار هی بخونه الکیه همش

مادرشوهرمم مکه رفته نماز اول وقت روزه ولی بمن دروغ میگ کلا دروغ میگ هیچکسم نمی فهمه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم عمیقا ازته دل کینه کنم  تنها میگم خدا می بینه فقط یکبارمثل خودشون رفتارکردم همیییین

منم همینم خیلی مهربون...اگه خانواده شوهرم تیکه و... مینداختن به دل نمیگرفتم میگذشتم واحترامم بیشتر از گذشته میگذاشتم ولی افسوس....شوهرم داره واسم جبران میکنه حالا فهمیدم اشتباه کردم باید یه ادم کینه ایی بی ادب و...بودم تا حالا اینقد واسم شاخ نمیشدخاک توسر خرم کنن

مادرخدابیامرزم همش میگف احترام بذار یادم نداد که بعضیها سوار میشن سیاست شوهرداریو یادم نداد از بس خودش مهربون با گذشت و...بود وفک میکرد همه مردها شوهر خودشن

به خدا قسم حالا بعد بیست سال فهمیدم راهم اشتباه بود

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
منم همینم خیلی مهربون...اگه خانواده شوهرم تیکه و... مینداختن به دل نمیگرفتم میگذشتم واحترامم بیشتر ا ...

مادر منم همینه بدم میاد احترام تاکجاااااااااا

نمیدونم چرا محبتم همیشه خارج بشه برمی گرده توچشم چونک بروی همه می خندم اخم نمیکنم کینه ندارم بر اسلا ...

مهربونها همیشه همین هست ولی یک موقع دنیا باهاشون کاری می‌کنه که دیگه تعطیل میکنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مثلا مادرشوهرم زنگ میزنه نمیگ بمن سلام خوبی من می پرسم بزور جواب میده خوب من کسی جایی زنگ میزنه نبای ...

توروخدا مثله من ابله نباش

کسی که سلام بهت نمیکنه ینی ارزشی واسش نداری پس اینقد سنگین باش تا لااقل خودت حرمت خودتو حفظ کنی

لازم نیست تلفنشو جواب بدی جواب های هویه

مادرشوهرمن عالی بووود خدا رحمتش کنه اما خواهرشوهرام ینی خودمو واسشون کشتم تا تودلشون جا باز کنم ولی زهی خیال باطل....

فقط بی حرمتی....ازشون دیدم فهمیدم بیست سال احمق بودم حتی شوهرمم درکم نکرد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
مهربونها همیشه همین هست ولی یک موقع دنیا باهاشون کاری می‌کنه که دیگه تعطیل میکنن 

بهش میگم چرا احترامی ک به بقیه میذاری بمن نمیذاری میگ تو عروسی وااا عجبا گفتم چون عروسم هرکاری بکنین حرف نزنم  آخه دردم اینه میخوام باشن کنارمون بمهربونی نه باسیاست دروغ نفرت 

وای خدای من. خانواده همسر منم اینجورین. باورت نمیشه مادرشوهرم ی دستمال آشپزخونه نداره. نداره ها. اصل ...

مادر شوهر شما خوبه اسکاچ خریده مادر شوهر من  یه تیکه پرده تور داره جای اسکاچ 

توروخدا مثله من ابله نباش کسی که سلام بهت نمیکنه ینی ارزشی واسش نداری پس اینقد سنگین باش تا لااقل خ ...

میدونم یبار بحث شد گف نمیخواستمت گفتم دنبالت نیومدم اومدی التماس تا راضی شدم شوهرم مقصر بگه زنم ناراحت نکن  می فهمه ولی نمیگ خودم میدونم بزور پذیرشم میکنن اگ بدونی من نمرم هزاره همجوره خودشون ده هم نیستن ولی گفتم بذار کوتاه بیام اما دیگ بریدم

رفتاراش باعث شده فامیلاشونم سواستفاده میکنن

ما تاحالا دوبار قطع رابطه کردیم باز این خواهر برادر رفتن باهم دیگه اشتی کردن..یعنی شوهرمو خواهراش...بعد میگن خون کشیده...هرچقد قهرکنیم باز چندروز بعد باهم مثل روز قبل میشیم..حالا باز باوجود زایمانم اشتی کردنو باز همو میبینیم خونه هم میریم...چجوری با وجود بی احترامیا باز روشونو میشه خونه برادرشون بیان...

ما تاحالا دوبار قطع رابطه کردیم باز این خواهر برادر رفتن باهم دیگه اشتی کردن..یعنی شوهرمو خواهراش... ...

دقیقا عجب رویی