2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 99 پست

متم دوست دارم قطع رابطه کنم ولی شوهرم نمیذاره،هرموقع حتی زنگ هم میزنن یه دعوایی راه میفته دوست ندارم اصلا باهاشون حرف بزنم.

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قطع رابطه کار درستی نیست 

ما هم نمیگیم درست ولی وقتی له میشی حس خفگی عصبانیت افسردگی بهم ریختن زندگی وسط صبرت تموم شده آخرین راه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
میدونم یبار بحث شد گف نمیخواستمت گفتم دنبالت نیومدم اومدی التماس تا راضی شدم شوهرم مقصر بگه زنم نارا ...

شوهرت سیاستمداره....وگرنه جلوشون درمیومد

شوهرمنم همین بود هیچی بهشون نمیگف والبته منم بیشتر حرکاتشون رو به دل نمیگرفتم وبروز نمیدادم 

ولی اشتباه نکن هر بی حرمتی کردن سریع به شوهرت بگو بذار بفهمه وبشناسه واروم اروم رابطتتو کم وکمتر کن

من نمیگم قطع کامل ولی خیلی خیلی کم....حرمتت رو خودت حفظ کن اینقدر بی محبتی کن واینقد بی محلی کن واینقد سنگین باش که بعد چند وقت طولانی رفتی خونشون خودشون ناخاسته جلوت دلا راست بشن

با ادم مغرور باید غرور داشت هرچی خضوع کنی درمقابل ادم مغرور بیشتر باد غرور میگیردش وبیشتر بهت بی حرمتی میکنه 

کم کم وبا سیاست رفت وامدت رو به حداقل ممکن برسون

تلفنشونو ده تا یکی جواب بده

مریض شدن نرو

رفتی بشین خودت واسه خودت ارزش قائل شو

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
ما تاحالا دوبار قطع رابطه کردیم باز این خواهر برادر رفتن باهم دیگه اشتی کردن..یعنی شوهرمو خواهراش... ...

اخ اخ این شوهرها بدتر از خانوادشون ضربه میزنن نمونش شوهر خودم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
شوهرت سیاستمداره....وگرنه جلوشون درمیومد شوهرمنم همین بود هیچی بهشون نمیگف والبته منم بیشتر حرکاتشو ...

میدونم نمیخواد خودش بد کنه آخه مشکل من یکم فرق داره 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
بهش میگم چرا احترامی ک به بقیه میذاری بمن نمیذاری میگ تو عروسی وااا عجبا گفتم چون عروسم هرکاری بکنین ...

دنیا گرده سرشون میاد مطمین باش هزارتاشودیدم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میدونم نمیخواد خودش بد کنه آخه مشکل من یکم فرق داره 

دقیقا شوهر منم نمیخاد  خودشو بد کنه دوست داره رابطش به خانوادش حفظ بشه ولی از اونجایی که ومکرو ومکرالله 

مکر کنند خدا مکر میکنه 

شوهرم رابطش با ابجیاش به هم خورد وفعلن قهرن....من همیشه توکلم به خداست هرجا واقعا شوهرم بهم ظلم کرد پاشو میخوره ولی نمیفهمه

حالا هم کلید کرده منو ببره شهرشون پیش فامیلاش اگه برم خیلییی واسه زندگیم بد میشه نرم هم لج میکنه به من وفامیلهام

ولی واقعا سپردم به خدا وازش میخام کمکم کنه

من شکر خدا فعلن دورم از فامیل شوهر ولی شوهرم داره بد میشه به خاطر خانوادش واین شده یه مشگل بزرگ من 

فقط دعام کنید....

[QUOTE=118261107]دقیقا شوهر منم نمیخاد  خودشو بد کنه دوست داره رابطش به خانوادش حفظ بشه ولی از اونجایی که ومکرو ...[/QUOTEدرکت میکنم خداکمکت کنه