2777
2789
عنوان

قطع رابطه باخانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 99 پست
عروسهای هم دید خوبی به خانواده شوهر ندارن من خودم عروسم اگر یک حرف مامانم بزنه اشکال ندارن ولی اگر م ...

اتفاقا من اینطوری نیستم از اول هرچی گف بدل نگرفتم کوتاه اومدم براهمین دیگ واسشون ارزش ندارم البته ک شخصیت خودشون نشون میدن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
میگفتی برو فکر باقیات صالحات باش و فکر گور و کفن باش چون این آرزوتو باید با خودت توگور ببری تو کی هس ...

دقیقا.من موندم بعضیا چطوری میخوان بمیرن. کاش اهل نماز و روزه نبود.نماز میخونه بعد خون به جگر پسرشو دختر مردم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من اینطوری نیستم از اول هرچی گف بدل نگرفتم کوتاه اومدم براهمین دیگ واسشون ارزش ندارم البته ک ...

قطع رابطه کن خودت ولی شوهرت نه این تنها راهه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یادم نیس ولی از وقتی خرم از پل گذشت فقط حرف حرف من بود و زهر چشمشونو گرفتم

نه بابا شوهرت خوب بوده منکه شوهرم یه سیاستمداریه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
اخه عزیزم اونا خیلی بدی نمیکنن مشگل من اینه که مادوتا شهر جدا هستیم با دوازده ساعت فاصله شهر من کلان ...

پس مشکلت کاملا متفاوته.از ته دل دعا میکنم با یه اتفاق خیر شوهرت خودش از رفتن منصرف بشه

پس مشکلت کاملا متفاوته.از ته دل دعا میکنم با یه اتفاق خیر شوهرت خودش از رفتن منصرف بشه

ممنونم عزیزم منم دعا میکنم عاقبت به خیر بشی 😍

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
قطع رابطه کن خودت ولی شوهرت نه این تنها راهه ....

دوس ندارم دخترم بزرگ شد بگه چرا نیستن کنارمون  فقط یدفعه تلافی کردم الان ۷روززتگ نزدن هروقت مریض میشمحالمو نمی پرسم منم پدرشوهرم مریض شدحالشو نپرسیدم  فقط بخدا یکبارخواستم مثل خودشون باشم طاقت نیاوردن سریع خودشون میگیرن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نمیتونم عمیقا ازته دل کینه کنم  تنها میگم خدا می بینه فقط یکبارمثل خودشون رفتارکردم همیییین

دوس ندارم دخترم بزرگ شد بگه چرا نیستن کنارمون  فقط یدفعه تلافی کردم الان ۷روززتگ نزدن هروقت مری ...

اشکال نداره دوری و دوستی به هرکس محبت کنی منتظر بدیش باش ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دوس ندارم دخترم بزرگ شد بگه چرا نیستن کنارمون  فقط یدفعه تلافی کردم الان ۷روززتگ نزدن هروقت مری ...

دور از شتر بخواب خواب اشفته نبین اگه واقعا حرمتت رو حفظ نمیکنن سعی کن رفت وامدت به حداقل ممکن برسونی

به خدا من خودمو واسه خانواده شوهرم کشتم از احترام محبت و... و... حالا خود شوهرم حقمو گذاشته کف دستم با خانوادم قطع رابطه کرده دلیلش حسوده که چرا من به فامیلم نزدیکم وخودش دور....

اشکال نداره دوری و دوستی به هرکس محبت کنی منتظر بدیش باش ...

نمیدونم چرا محبتم همیشه خارج بشه برمی گرده توچشم چونک بروی همه می خندم اخم نمیکنم کینه ندارم بر اسلام همیشه پیشقدمم بلدنیستم اول اخم کنم ونازبعدسلام کاش کمی مغرور بودم