سارا۶۷ مدیر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 عنوان بنطرتون به نادر شوهرم زنگ بزنم که شوهرم کتکم زده? | مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 78 پست نمیدونم چیکار,کنم?ب خانواده خودم نمیخام بگم پدرم مریضبا کابل مبایل کتکم زده اولین بار بود که اینطور زدم 1398/10/11 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 به کسی نگوووووو حتی مادرت اینا خودت تادیبش کن چطوری آخه😢
dls عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2357 فحش داد بدبدهنه منم ایندفعه هرچی گقت گفتم پدر و مادرتن خواهر برادرتن اینم قاط زد خب وقتی میدونی جوابش ونده مردی که دست رو زن بلندمیکنه رو باید سنگسارکرد ولی شماهم جواب نده تو عصبانیتشبذارعذاب وجدان بگیره پشیمون بشه
بانواسفند عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 979 اشتباه تایپی بود مادر شوهرم الان وقت شوخی نیست😢 آخه خوشمزه ها جا و مکان شوخی رو نمیدونن.بهش نگو . خودتون مشکلتونو حل کنید بهترهبه خانواده ها که کشیده بشه شاید نتیجه خوبی نداشته باشه هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
دختراسفندی۷۲ عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 1905 فحش داد بدبدهنه منم ایندفعه هرچی گقت گفتم پدر و مادرتن خواهر برادرتن اینم قاط زد بد دهنه فحش میده تازه کتکم میزنه .بچه هم داری اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
نیلوفر۱۲ عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 1291 ببخشید اسی لطفن خواهشن جون هرکی دوس دارین پست اخرمو گذارش بدین پاک شه من زدم دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍
چگووش عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9047 چطوری آخه😢 هر چی نگی دیگران بیشتر حسرت زندگی تو رو میخورند بزار فکر کنن خوشبخت تری خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
رنگینکمان73 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 3524 بد دهنه فحش میده تازه کتکم میزنه .بچه هم داری خیییلی از مردا همینن
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 کتک خوردی و نشستی نی نی سایت با ما چت میکنی.ساکت نشین توام بگو شکایت میکنم خلاصه کاری کن که دیگه تکر ... دیشب زد نه الانشکایت برا کسیه ک میخاد طلاق بگیره
nargesh عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5447 بنظرم بگو بهش ولی اگه شوهرت از اوناس که بدتر میکنه نگو بنظر من برو خونه مادرت بزار حساب بیاد دستش اگه اولین بار زدت شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 بد دهنه فحش میده تازه کتکم میزنه .بچه هم داری شوهرم مشکل داره باردار نمیشیمباید کاشت کنیم قرار بود اسفند بریم برا کاشت
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 بچه ها ب شوهرم بی احترامی نکنینفقط بگید چیکار کنم?
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 بچه ها بنظرتون احمقم که پیش.خودم درکش میکنم بخاطر بددهنی و زدنش?
دختراسفندی۷۲ عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 1905 شوهرم مشکل داره باردار نمیشیم باید کاشت کنیم قرار بود اسفند بریم برا کاشت از اول اینجوری بود یا وقتی رفتید پی درمان؟چون مردا دوست ندارن روشون. عیب گذاشته بشه غرورشون اجازه نمیده کلا روانشون بهم میریزه.اگه از اول اینجوری بوده خواهشا اول درستش کن بعد ازش بچه دارشو.سخته جلو بچت فحشت بده وکتکت بزنه اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سارا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 334 بچه ها بنظرتون احمقم که پیش.خودم درکش میکنم بخاطر بددهنی و زدنش? من یه بیماری دارم که هر کسی نمیتونه تحمل کنهصبوری سخته در برابرم