2777
2789
عنوان

طرز رفتار با کسی ک بچه دار نمیشه

738 بازدید | 48 پست

بچه ها یکی از دوستام بچه دار نشده هنوز.شوهرشم با شوهرم پوسته..خیلی دلم میخواد باهاشون رفت و آمد کنم ولی میگم ی وقت دلش غصه دار نشه من دوتا بچه دارم اون ندارع.البته خیلی آدمای فهمیده‌و‌باشعوری هستن .خیلی خوبن.یا مثلا می‌خوام مهمونی دوستانه بگیرم.تقریبا همه دوستانم بچه دارن.میگم نکنه ناراحت بشه اگه بیاد تو جمعمون...کلا بنظرتون آدم با کسی ک بچه نداره رفت وامد کنه؟دلشون نمیسوزه؟یا مثلا نمی‌دونم در مورد بچه ازش بپرسم یا ن....ک چ مشکی دارید بچه دار نمیشیذو اینا...آخه من همیشه اصلا حرفشم نمیزدم تااینکه ببار جاری خواه شوهرم بهش گفته بود شما چرا اهمیت نویدی ب بچه دار نشدن ما چرا چیزی نمیکی در موردش و اینا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی باش .نپرس .دعوت کن ولی اصرار نکن .بزار راحت باشن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

شما دعوتش کن اگه دوست نداره نمیاد

نبایدم راحع به بچه دار نشدن کسی سوالی بپرسی مگر اینکه راهنمایی باشه. مثلا برای چکاب پیش کی میری؟ من شنیدم فلانی فوق العاده س. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شاید اصلا نمیخوان. الان دایی من 7 ساله ازدواج کرده بچه هم نمیخواد. دلیل نداره ناراحت بشه 

نه بچه میخواد می‌دونم...اصلا از اول جلوگیری نمیکردن ک زود بیارن.البته ۵.۶ساله ازدواج کرده زیادم نیس

حتما خودشون بچه نمیخوان

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

دعوت بگیر دوست نداشته باشه نمیاد ولی در مورد علت و بچه چیزی ازش نپرس

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
شايد خودشون بچه نميخوان از كجا ميدوني بچه دار نميشن 

جاری من ۶ ۷ سال بچه نمیخواست. چند نفر بهش گفته بودن بره رویان😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "