2777
2789
عنوان

درمان اسهال کودک

154 بازدید | 11 پست

سلام دخترم ۸ ماهشه اسهال شدیدواستفراغ باتب داره بردیمش دکتر ولی داروها جواب نداد شما راهکار خونگی برای درمان اسهال اگه بلدین راهنمای ام کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمی پونه وپودر سنجد رو توماست کم چرب بریز چند قاشق بده بخوره ... همشون انتی بیوتیک دارن

اینو یه دکتر متخصص کودکان بمن گفت جواب میداد

موز سفت بهش بده

هویج توسوپش نباشه چون اسهالشو بیشتر میکنه 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

برای تب هم 

عناب خیس کن ابشو بده بخوره

لیموشیرین تب بر هست

نقل گشنیزی بخاطر تخم گشنیزش تب بر هست

خود گشنیز تو سوپش بریز تبشو کم میکنه 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
نه 

چرا نداده کیدی لاکت زود قطع میکنه .. ب همسرت بگو بره از داروخونه ۴یا ۵ تا بگیره بیار روزی یکیشو تو دوتاقاشق اب جوشیده سرد شده بریز مخلوط کن بده بخوره .. میتونه از دکتر داروخونه هم بپرسه من ک بارها ب بچم دادم حتی ۶ ماهگی خودش یجور ویتامبن بدنه ضرر نداره برای اسهاله و زود قط میکنه .. بفرس بره بگیره تعجب میکنم نداده دکترت