2777
2789
عنوان

رنگ و مش یا زبان انگلیسی؟

1662 بازدید | 26 پست

سلام به همگی. دوستان من 27 سالمه و متاهل. بین دوتا راه مردد موندم. مربی زبان مهد هستم نمیدونم زبان رو ادامه بدم یا برم تو آرایشگاه. یه جارو پیدا کردم وردست رنگ و مش کار گفت 6 ماه تا یکسال بدون پول کار کن همه چیزم بهت یاد میدیم خودت حرفه ای بشی. یه روز رفتم دیگه نرفتم. چون گفتن آرایشگری ازدور خوبه همه میگن درآمد داره و اینا ولی پوستت کنده میشه چندسال اول هم نباید رو درآمدش حساب کنی. حالا بنظرتون چیکار کنم باز برم دنبال وردستی و یا زبانمو ادامه بدم تا کار بهتری پیدا کنم؟ ازلحاظ مالی کدومش پیشرفت بهتری داره؟ 

ممنون میشم نظر بدید🙏

ارایشگری

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ارایشگری درامد بهتری داره

خب یعنی مثلا چندسال طول میکشه تا این راه جواب بده صرفا در زمینه رنگ و مش؟ آخه اینایی که میگن راحت ماهی فلان قدر مثلا 6، 7تومن درمیارن بنطر واقعی نمیاد

شما کسی رو دیدین از صفر شروع کرده باشه به درآمد بالا رسیده باشه تو رنگ و مش؟ 

بله دوست دبیرستانم دانشگاه نرف  رف دنبال ارایشگری اولا کم درامد بود الان میگه ماهی تا۲۰میلیونم درامد....

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
بله دوست دبیرستانم دانشگاه نرف  رف دنبال ارایشگری اولا کم درامد بود الان میگه ماهی تا۲۰میلیونم ...

یعنی خودش آرایشگاه زده یا یه شاخه ای رو داره تو آرایشگاه کس دیگه کار میکنه؟ چون من سرمایه آرایشگاه زدن ندارم

یعنی چندسال باید خاک خوری کنم بنطرتون؟ بااین حساب سختی های خاص خودشو داره مثل سرپاایستادن و آسیب موا ...

اخه هر کاری فکرشو بکنی اولش سختی داره دیگه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
یعنی خودش آرایشگاه زده یا یه شاخه ای رو داره تو آرایشگاه کس دیگه کار میکنه؟ چون من سرمایه آرایشگاه ز ...

اول پیش یکی کارکرد چندماه پول جمع کرد،بعد مغازه کوچک کرایه کرد دستش تند کارکرد ازنزدیکاشم کمتر میگرف الان کلی شاگرد ومشتری داره صبرکرد واقعا صبر الان بجزماه محرم صفر رمصان میگه بقیه ماه ها تا۲۰میلیون تومن درامدم