2777
2789
عنوان

جواب یارانه معیشتی تون اومد؟

478 بازدید | 45 پست

مال ما رفته تو سایت گفتن ۹۰۰ ملیون تو سال درآمد دارین شوهرم یه معلم ساده حقوقش ۴ تومنه 

ینی میخوام بالا بیارم .وقاحت و پرویی دروغ تا کجا دیگه

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

شوهر من رفته تو سایت نوشته جوابش 16دی میاد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه سایتی رفتن

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
سایت چی باید بریم؟؟؟

همون سایت که ثبت نام کردی .

نوشته اگه اعتراض کنی و بررسی کنیم اون یکی یارانتم حذف میکنیم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
شوهر من رفته تو سایت نوشته جوابش 16دی میاد

برا ما نوشته درامدت انقده کاش بود کاش حتی یک دهمش بود

گردش حساب رو جمع میزنن خیلی آشغالن برای منم زده 500 میلیون واریز به حساب داشتی  سال 96 یه ترکیه رفتم اونم نوشته  در حالی که من درامدم ماهی دو میلیون بوده و الان یک ساله و چند ماهه  بیکارم هیچ درامدی ندارم 

خدایا مواظب 

برا خیلی از دوستاشم نوشتن  درامد ۷۰۰ ملیونه یا ۶۰۰ میلیونه

واقعا اعصابم خورد شد اصلا پولش مهم نیست فقط اینکه به شعور مردم توهین میکنن خیلی برام سنگینه

برا ما نوشته درامدت انقده کاش بود کاش حتی یک دهمش بود

ما خونمون رو فروختیم با پولش زمینمون رو داریم میسازیم گردش مالیمون زیاد بود حتی ماشینمون رو هم فروختیم خونه هم آماده نشده هنوز چون پولمون تموم شده الان خونه مادرشوهرم زندگی میکنم به همین خاطر به ما تعلق نگرفت الانم جواب اعتراض نیومد 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
برا خیلی از دوستاشم نوشتن  درامد ۷۰۰ ملیونه یا ۶۰۰ میلیونه واقعا اعصابم خورد شد اصلا پولش مهم ...

برا ما که نریختن .شوهرم گفت اعتراض بزنیم گفتم دروغه همین یارانه هم قطع میشه ....

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹